X
   
 
    • اخبار رسانه
      تابوی تولید کاتالیست شکست
      تولید انواع کاتالیست در کشور تاکنون منجر به صرفه‌جویی ارزی زیادی شده و به گفته فعالان دانش‌بنیان امکان تامین نیاز صنایع به صورت صد درصدی تا دو الی سه سال آینده فراهم می‌شود.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۲۰  
      ۱۲ خدمت صندوق نوآوری برای حفظ مالکیت فکری دانش‌بنیان‌ها
      صندوق نوآوری و شکوفایی با ارائه ۱۲ خدمت در صدد است تا از مالکیت فکری شرکت‌های دانش بنیان حفاظت کند و اخیرا نیز خدمت ثبت حق به نژادی به تسهیلات این صندوق در این زمینه اضافه شده است و از این طریق حقوق انحصاری تولید، تکثیر، فروش و جلوگیری از واردات ارقام جدید گیاهی به مدت ۱۸ سال برای به نژادگران محفوظ خواهد ماند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      سه پیش‌بینی برای دنیای کسب و کار پس از کرونا
      دنیای کار در پساکرونا علاوه بر یک تفاوت اصلی نسبت به دوره قبل از پاندمی، سه ویژگی دیگر نیز دارد. کارکنان براساس نظرسنجی‌های معتبر جهانی، «دورکاری» را برای همیشه ادامه می‌دهند. به غیر از دورکاری، «توقع برای بازسازی فرهنگ سازمانی»، «نیاز به نیروهای زودواکنش به تغییرات محیطی» و همچنین «تحول در نقش مدیران ارشد»، سه تصویر از آینده شرکت‌ها است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      ۱۰ دانشگاه برتر ایران در هوش مصنوعی کدامند؟
      علی اصغر انصاری در رویداد گرنت تحقیق و توسعه هوش مصنوعی که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا سرمایه گذاری‌های کلانی روی فناوری هوش مصنوعی کرده‌اند. به نحوی که کشورهای چین، آمریکا، بریتانیا، هند، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، ایتالیا و اسپانیا در لیست ۱۰ کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی قرار دارند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      انقلاب کرونا در تکنولوژی‌های آموزشی
      تکنولوژی‌های آموزشی از سال‌ها پیش از همه‌گیری کرونا هم آنقدر پیشرفت کرده بودند که به مجازی شدن معلمان و کلاس‌های درس در بسیاری از نقاط دنیا کمک کنند. این تغییر سریع، سرمایه‌گذاران را ترغیب کرد تا پول‌هایشان را برای رشد استارت‌آپ‌های فعال در حوزه تکنولوژی‌های آموزشی صرف کنند. آنها انتظار دارند که بخش آموزش به طور کلی و برای همیشه تغییر کند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      استارتاپ های بریتانیا در صدر سرمایه گذاری آسیایی ها
      شیوع کرونا ضربه بزرگی به اقتصاد و صنایع گوناگون از جمله فناوری وارد کرد اما باتوجه به افزایش نیاز مردم جهان به تکنولوژی، این حوزه موفق شد از تهدید کووید19 یک فرصت بی‌نظیر خلق کند. استارتاپ‌ها یکی از بخش‌هایی بودند که بسیار مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفتند و در این میان، کشورهای اروپایی بیشترین سود را بردند. آمارها نشان از رشد 3 برابری میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌های آسیایی و MENA در اکوسیستم استارتاپ‌های اروپایی دارد البته استارتاپ‌های بریتانیایی که از دو ناحیه اجرای برگزیت و شیوع کووید19 ضربه خورده‌اند، بیشترین سرمایه را جذب کردند هرچند دیگر عضو اتحادیه اروپا نیستند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      نخستین کنفرانس بین المللی بلاکچین رمز ارزها و اقتصاد جهانی برگزار شد
      نخستین کنفرانس بین المللی بلاکچین رمز ارزها و اقتصاد جهانی، با حضور مدیران و متخصصین حوزه بلاکچین و رمز ارز به همت کمیسیون ملی یونسکو_ایران و باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو به صورت آنلاین برگذار شد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      موفقیت شرکت دانش‌بنیان ایرانی در تولید محصولات "بیوتکنولوژی و زیست‌فناوری"
      یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه "بیوتکنولوژی" یا "زیست‌فناوری"، محصولاتی را برای رفع نیازهای صنعت تولید کرده است که محصولات آرایشی،‌ بهداشتی و درمانی و مکمل‌های غذایی از جمله این تولیدات است و برای نخستین بار نیز در کشور تولید شده است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  
      ساخت پلنت فکتوری و گلخانه مینیاتوری هوشمند در کشور
      محققان یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به ساخت پلنت فکتوری هوشمند و گلخانه هوشمند مینیاتوری شدند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۸  
      کارساز؛ تاریخ شفاهی مصور کارآفرینان ایران
      مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمینو) در راستای آشنایی نسل جدید نوآور با راه و رسم تجارت، کارآفرینی، بنگاه‌داری و تیم‌سازی سلسله گفت‌وگوهایی با کارآفرینان و مدیران کارآفرین را منتشر خواهد کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۱۸