طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) با همراهی دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر پس از نهایی سازی مدل و شاخص های ارزیابی جایزه سرآمدان نوآوری بخش معدن و صنایع معدنی( میتا) و همچنین برگزاری جلسات متعدد آموزش ارزیابان این جایزه، ضمن ارایه گواهینامه پایان دوره به افراد، نسبت به آغاز فرایند ارزیابی شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی در این جایزه اقدام کرد.
در جلسه پایانی این دوره که روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه در محل دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، مجید وفایی فرد مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری معادن و صنایع معدنی با اشاره به اقدامات از ابتدا تاکنون در راستای طراحی مدل و شاخص های ارزیابی جایزه سرآمدان نوآوری بخش معدن و صنایع معدنی، از آغاز فرایند ارزیابی شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی کشور خبر داد.
وفایی فرد افزود: با همکاری دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پس از طراحی و اجرای آزمایشی مدل ارزیابی این جایزه در چند شرکت بزرگ به صورت پایلوت و در نهایت بهینه سازی و تکمیل مدل و شاخص ارزیابی مربوطه، اقدام به برگزاری دوره آموزشی ارزیابان جایزه میتا کردیم و امروز پس از چندین جلسه آموزشی، گواهینامه های ارزیابی جایزه سرآمدان نوآوری معدن و صنایع معدنی کشور برای اولین بار اعطا میشود.
او افزود: برنامه ریزی لازم جهت آغاز فرایند ارزیابی ها در تعدادی از واحدها وشرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی کشور انجام پذیرفته است. در واقع هدف از طراحی و اجرای این جایزه، ارزیابی شرکت های بخش معدن و صنایع وابسته کشور در زمینه نوآوری و فناوری و تسهیل تصمیم سازی سیاستگذاری در این حوزه است و در سالیان آتی، تمامی شرکتهای این حوزه می توانند مورد ارزیابی قرار بگیرند.
بنا بر استراتژی «ایمیدرو» و «ایمینو» اهداف طراحی جایزه «میتا» بررسی و ارزیابی دقیق و علمی از سطح فناوری و نوآوری شرکت های معدن و صنایع معدنی، وضع مشوق ها و جهت دهی به شرکت های معدن و صنایع معدنی و یادگیری سیاستی از چگونگی اثرات برنامه ها و سیاست های ملی عنوان شده است.
|