X
   
 
    • اخبار
      قانون جهش تولید دانش‌بنیان شرکت‌های خلاق را زیر یک چتر حمایتی قرار داد
      یک نماینده مجلس ضمن تاکید بر حمایت از جوانان و صنایع خلاق به حمایت قانون جهش تولید از صنایع خلاق و فناوری‌های نرم اشاره کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۸/۰۴  
      راه‌اندازی تنها کلینیک گیاه‌پزشکی درجه یک دانشگاهی در دانشگاه آزاد
      مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی کلینیک گیاه‌پزشکی واحد بجنورد به عنوان کلینک درجه یک دانشگاهی در این حوزه خبر داد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۸/۰۴  
      عقد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان بدون مناقصه
      عقد قرارداد با شرکت های دانش بنیان در راستای "تولید بار اول اقلام فناورانه و راهبردی" بر اساس ماده 10 «قانون جهش تولید دانش بنیان» مجلس شورای اسلامی بدون برگزاری مناقصه مجاز اعلام شد و معامله بدون انجام تشریفات قانون برگزاری مناقصات قابل انجام خواهد بود.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۷/۲۵  
      تولید دستکش‌های آبگریز ایرانی با فناوری نانو/ عبور از سد مجوزها همچنان مشکل دانش‌بنیان‌ها است
      مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده دستکش‌های آبگریز ضمن اشاره به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از این شرکت‌ها اظهار داشت: دریافت مجوز از برخی سازمان‌ها مانند سازمان غذا و دارو و عبور از سد این سازمان بسیار مشکل است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۷/۲۳  
      دانش نانو در کشور به شکل تخصصی توسعه یافت و آموزش‌ها هدفمند شد
      در حال حاضر 647 نفر از اعضای شبکه نانو از 19 استان کشور عضو 14 کارگروه تخصصی شبکه نانوفناوری هستند و تجربیات و دانش خود را عرضه کرده‌اند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۷/۲۳  
      بهره‌وری در زنجیره مدیریت پسماند افزایش می‌یابد
      مدیریت پسماند به‌منظور افزایش بهره‌وری از موضوعاتی است که با کمک دانش‌بنیان‌ها و خلاق‌ها اتفاق می‌افتد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۷/۲۳  
      ارائه فضای کار اشتراکی به استارتاپ ها، دانش بنیان ها و شتابدهنده های معدنی
      «ایمینو» به تیم های استارتاپی، دانش بنیان های (نوع یک و دو) و شتابدهنده های تخصصی مرتبط با بخش معدن و صنایع وابسته فضای کار اشتراکی ارائه می کند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۷/۱۲  
      در میزگرد آثار تحول دیجیتال و‌ توسعه ربات‌ها، ماشین‌ها و پهبادها بر صنعت معدن مطرح شد
      از جمله مهم‌ترین سخنرانی‌هایی که در میزگرد آثار تحول دیجیتال و‌ توسعه ربات‌ها، ماشین‌ها و پهبادها بر صنعت معدن انجام شد، می‌توان به سخنرانی محمدرضا خالصی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس ایران ، سیدهادی حسینی مدیر آزمایشگاه ماشین‌آلات معدنی دانشگاه صنعتی اصفهان و مشاور امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه ، علیرضا قره گوزلو حلیل‌گر ارشد تحولات دیجیتال، محسن یحیایی عضو هیئت علمی دانشگاه کوئینزلند اشاره نمود که بخشی از آن را باهم می‌خوانیم:
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۶/۲۲  
      معدنکاری هوشمند؛ ضروری و انکار نشدنی
      بخش معدن در حالی به قرن ۲۱ پا گذاشت که چین در ابتدای راه توسعه صنعتی قرار داشت و طی ۲۰ سال، جلوه یک دستگاه هضم مواد معدنی را پیدا کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۶/۲۲  
      مارپیچ نوآوری در بخش معدن
      مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) عطش صنایع معدنی برای پیشرفت تکنولوژی شدت گرفته و رقابت میان بازیگران صنعت معدنکاری جهان بسیار گسترده‌‌تر از گذشته شده است. از یکسو موج فناوری‌‌های دیجیتال و اتوماسیون معادن ساحل آرامش‌‌بخش سنتی این عرصه را تحت‌تاثیر قرار داده و از سوی دیگر چنانچه از این بخش از پیشرفت نوآوری چشم‌‌پوشی کنیم، رشد تقاضای جهانی، افزایش شهرنشینی و توسعه سریع اقتصادی در کشورهای در حال توسعه و پیشرفت‌‌های فناورانه را نمی‌توان نادیده گرفت چرا که همین روند موجب افزایش تقاضا برای منابع معدنی می‌شود.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۱/۰۶/۲۲