X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    • ششمین دوره یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران شروع شد

      روز اول یلدا سامیت با عنوان «آینده و نوآوری» هم ‌اکنون از پلتفرم آپارات در حال بخش است.

      ششمین دوره یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران شروع شد

      به گزارش شبکه ایمینو، یکم دی ماه ۱۴۰۰ اولین روز ششمین دوره یلدای استارتاپی ایران با حضور دکتر رضا کلانتری نژاد هم بنیانگذار هم آو، دکتر بهروز حاجیان تهرانی بنیانگذار سیناپس، سعید طاهری مدیرعامل بسینا، گلرخ داوران هم بنیانگذار و مدیرعامل اسنپ دکتر، مسعود طباطبائی مدیرکل اسنپ اکسپرس _ حمید رضا پاکروان مدیرعامل دیجی کالا جت، شهرام شریف بنیانگذار آی تی ایران، محمدعلی محمدی مدیرعامل کارگزاری مبین سرمایه، رضا قربانی هم بنیانگذار راه پرداخت، حسین مزروعی بنیانگذار آواگیمز، عادل دهدشتی عضو هیات مدیره مرکز نوآوری صبا، پریسا طالبی مشاور منابع انسانی حوزه برند کارفرمایی و تجربه همکاری، کافه سرمایه شامل ارائه ۵ جوان استارتاپی، پوریا بختیاری کارشناس حوزه کسب و کارهای نوآور، دکتر محمدرضا اجتهادی رئیس انجمن فیزیک ایران، امیرحسین مردانی مدیرعامل بیت پین، احسان داوودی هم بنیانگذار فالیتیو، آسیه حاتمی مدیرعامل ایران تلنت، حمیدرضا نیکدل مدرس ارتباطات اکوسیستم و امیرحسن موسوی مدیر ارتباطات سازمانی دیجی کالا، نگار عرب مدیر روابط عمومی تپسی ، هستی شهریز فر مدیر روابط عمومی ابراروان برگزار می‌شود.

      منتظر حضور سبز شما عزیزان هستیم.

      اکبر هاشمی بنیان‌گذار هفته‌نامه شنبه، مدیر رویداد یلدا سامیت این رویداد بزرگ کارآفرینی سه روز را با سخنرانی خود آغاز کرد. در ادامه می‌توانید گزیده‌ای از این سخنرانی را بخوانید.

      به نام خداوند مهربانی ها آقایان خانم ها سلام،
      یلدا برشما مبارک.
      ششمین یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران؛ یلدا سامیت را آغاز می کنیم با شکرگزاری. شکرگذاریم که یلدا سامیت شش ساله شد و در این دوره ۱۰۰ سخنران و پنلیست کنار ما هستند.
      شکر گذاریم که با گذر از کرونای ترسناک سلامت و کنار یکدیگریم و شاکریم که همچنان در مسیر کارآفرینی و ساختن قرار داریم و علی رغم همه مشکلات و ناملایمات کارآفرینی را زندگی می کنیم. قصد داشتیم در همین ابتدا شکوه کنیم از سختی ها و ناملایمات بگوییم اما سرعت برق آسای تکنولوژی و فن آوری ما را برآن داشت گلایه و شکوه را کنار بگذاریم برای فرصتی دیگر.
      در این سه شب می خواهیم از آینده نوآوری و فن آوری های نوپدید بگوییم از تاثیر فن آوری ها بر تجارت الکترونیک و ترندهایی که اگر دیر بجنبیم گنگی خواب دیده خواهیم بود.
      می خواهیم از اقتصاد نوآوری و تامین منابع مالی استارتاپ ها بگوییم و نوآوریی که اکثیر گم شده اقتصاد و صنایع ایران و است.
      آقایان خانم ها به اقتضای زیست ما در خاورمیانه همواره ما در معرض تهدید هستیم تهدید نظامی، اقتصادی، سایبری و … ایضا ناکارآمدی و بدفهمی برخی مدیران تصمیم ساز و تصمیم گیر در داخل؛ که تصمیاتشان هیزم آتش بدخواهان ایران عزیز است.
      امروز سخن از غافله نیست. سرعت جت نوآوری انقدر سریع است که جاماندن از نوآوری و فن آوری و ترندهای جدید ما را تهدید می کند.
      اگر بی انکه انقلاب کشاورزی را درو کنیم سوار بر ماشین انقلاب صنعتی شدیم.
      و بعد هم خودمان را در مدرنتیه یافتیم و سعی؛ یا به مرور، آن را فهم کردیم.
      اما اینبار سرعت جاماندگی بسیار سریع اتفاق خواهد افتاد، برق آسا و دیگر فرصتی برای فهم جهان جدید متاورسی نخواهیم داشت.
      آن روز حکایت ما و کسب و کارها گنگ خواب دیده ای است که می خواهد خوابش را تعریف کند! ا ِ ای او
      جشن ققنوس ها دعوتی است به سرعت بخشیدن برای درک سریع تحولات در حوزه فن آوری، تکنولوژی و ترندها و پدید های نوپدید.
      در پایان اجازه می خواهم از ۱۰۰ ارائه دهنده و پنلیست هایی که دعوت ما را قبول کردند تقدیر کنم، و هزاران بیننده ای که ما را به تماشا نشسته اند و تشکر ویژه از منتقدین منصفمان، سپاس گذارم از تیم پرتلاش و چابک هفته نامه شنبه و مجموعه محترم استیج گروپ و ویکست که در برگزاری این رویداد کنار ما هستند. سپاس از حامیان معنوی؛ که ما را راهنمایی فرمودند پارک فن آوری پردیس، کارخانه نوآوری آزادی، انجمن تجارت الکترونیک ایران، انجمن سرمایه گذاری خطر پذیر و در نهایت سپاس ویژه از حامیان مالی یلدا سامیت که حامیان جریان کارآفرینی و جوانان کارآفرین ایران هستند.
      در نهایت باور به جهان وطنی دلمان برای ایرانی می تپد که در آینده هاب نوآوری منطقه؛ و… در جهان سرآمد باشد.
      سرتان بلند و اندیشه تان فراخ.

      در ادامه روز اول یلدا سامیت و در بخش کافه سرمایه، وحید امجدی مدیرعامل بیدار، امین شجاعی از مجموعه آپام، علیرضا پیر هم‌بنیانگذار نورولند، صادق جبلی موسس طراحان سفید و عباس صادق‌نیا بنیان‌گذار پلنتو به ارائه استارتاپ‌ نوپا پرداختند.

      در ادامه رضا کلانتری‌نژاد هم‌بنیان‌گذار هم‌آوا به بررسی موضوع نوآوری و فن‌آوری‌های نوپدید پرداخت. دکتر کلانتری نژاد از یک گرافی صحبت می‌کند که ترندهای فناوری‌های ۱۵۰ سال آینده را پیش‌بینی کرده است. به زودی می‌توانید این گراف را به صورت ترجمه شده روی وب‌سایت شنبه ملاحظه کنید.

      در ادامه، بهروز حاجیان تهرانی هم‌بنیان‌گذار سیناپس در یلدا سامیت با موضوع اقیانوس آبی سلامت ارائه می‌دهد. حاجیان گفت:دنیای دچار یک تحولات بزرگی می‌شود که همه شاخه‌های فناوری با هم یک پارچه می‌شوند. یکی از اصلی‌ترین شاخه‌ها سلامت است.

      بهروز حاجیان تهرانی به ماجرای جسیکا هلمز اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه ایده جسیکا هلمز با تقلب همراه بود، چون از جنس آینده بود و علاقه به سرمایه‌گذاری روی آینده وجود داشت، با استقبال زیادی همراه شد. در آن زمان استارتاپ ترانوس به نتیجه‌ای نرسید، اما شکی نیست که در آینده این رویا به واقعیت تبدیل می‌شود.

      روز اول یلدا با ارائه سعید طاهری مدیرعامل بسینا ادامه پیدا کرد. او که با موضوع ارتقا سلامت جامعه با به کارگیری اینترنت اشیا، هوش‌مصنوعی و آنالیز کلان داده‌ها در یلدا حاضر شد، مدیرعامل بسینا گفت: محوریت صحبت من دالی است. افزایش کیفیت زندگی بی انتها و نسبی است و سنجه ما برعکس، بار زندگی است.در ایران نسبت بار بیماری غیرواگیر بیشتر است و در عوض بیماری های عفونی وعروقی بیشتر است.

      در ادامه، در پنل فرصت‌ها و پتانسل‌ها تجارت سریع، آینده سفارش محصولات سوپرمارکتی در ایران، مسعود طباطبایی مدیرکل اسنپ اکسپرس، حمیدرضا مدیرکل دیجی کالا جت و شهرام شریف روزنامه نگار فناوری و بنیانگذار ای تی ایران به بحث و گفت‌وگو نشستند.

      شهرام شریف: بازار جهانی رو چطور می‌بینید؟
      پاکروان: شاید گفتن جلب نباشد اما شکل گرفتن پاندمی و ویروس کرونا تاثیر زیادی روی رشد کیوکامرس رشد در چند سال اخیر گذاشت. به طور مثال استارتاپ گوریلاز کمتر از چند ماهی است که راه اندازی شده اما الان به یک یونیکورن بزرگ تبدیل شده.

      این مارکت در حال حاضر ترند شده و هر روز رشد بیشتر می‌کند.
      با شروع پاندمی اسنپ فود در بخش سفارش غذا با افت روبرو شد. اسنپ سوپر مارکت رشد زیادی کرد در دوران کرونا به یک کسب و کار بزرگ تبدیل شد.

      پاکروان: چند سالی است که سفارش آنلاین وارد بازار ایران شده. اما سرویس ارسال چند ساعته سرویس مناسبی برای خریدهای خرد و روزمره نیست.
      ترافیک همیشگی و البته کرونا و … باعث ایجاد نیاز به ارسال سریع شد و کسب و کارهای امروزی شکل گرفت.

      در ادامه گلروخ داوران هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل اسنپ‌دکتر درباره آینده سلامت دیجیتال در ایران و جهان صحبت کرد.

      محمدعلی محمدی مدیرعامل کارگزاری سرمایه با میزبانی پوریا بختیاری، کارشناس کسب‌وکارهای نوآور به بررسی موضوع فرصت‌های بازارهای سرمایه برای اکوسیستم استارتاپی پرداختند.

      همچنین رضا قربانی هم‌بنیان‌گذار راه‌پرداخت آینده فین‌تک و فناوری مالی را بررسی کرد.او در ارائه خود گفت: واقعیت این است که فین‌تک هیجان‌انگیز است و از یک آینده جذاب صحبت‌ می‌کند. چرا که فین‌تک در دل خود آینده را همراه دارد و وقتی می‌گوییم فین‌تک دقیقا راجع به استارتاپ‌هایی صحبت می‌کنیم که آمده‌اند فناوری‌های مالی را متحول کنند.

      در ادامه اولین شب یلدا سامیت، جسین مزروعی بنیانگذار آواگیمز با موضوع آینده گیم و نقش گیم در آینده سخنرانی کرد. همچنین عادل دهدشتی عضو هیئت مدیره مرکز نوآوری صبا به بررسی آینده کسب و کارها و سرویس های حوزه سالمندان پرداخت.

      دهدشتی اظهار داشت: امروز در کل کشور ۸۵ درصد و در طبقه سالمند حدود ۵۰درصد جمعیت به اینترنت دسترسی دارند. اینترنت امروز و فردا بستری برای مراقبت از سالمندان خواهد بود و روز به روز تسهیل می‌شود. مشغله‌های زیست شهری، فاصله فرزندان و والدین باعث ایجاد نیاز به حضور تکنولوژی در مراقبت سالمندی شده است.

      پریسا طالبی، مشاور منابع انسانی نیز از مهمانان شب اول یلدای امید و نوآوری بود. طالب با موضوع تجسم آینده منابع انسانی و تجربه کاری در این رویداد آنلاین حاضر شد. خانم طالبی در سخنرانی خود اشاره کرد، افراد به صورت پاره وقت با سازمان همکاری می‌کنند و نمی‌توانند تجربه و فضای کاری برای شما ایجاد کنند پس باید هویت برای شرکت بسازید.

      در قسمت دوم کافه سرمایه از روز اول یلدا، چهار استارتاپ نوپای دیگر به ارائه کسب و کار خود پرداختند. در این بخش، هادی نعمتی هم بنیانگذار فوتهاب، سعید ابهری، مدیرعامل ربواپیکس، امین ربانیان مدیرعامل دیموند لب و مجموعه آراسیس ارائه داشتند.

      اقتصاد رفتاری در کسب و کار، در بازار پر هیاهو چطور دیده و شنیده شویم، عنوان ارائه پوریا بختیاری کارشناس حوزه کسب و کار های نوآور در اولین شب یلدا سامیت بود.

      بختیاری اطهار داشت: «منابع صرفا منبع پولی نیست. بلکه عمر، هوا، زمان و…. یکی از مهمترین آنها توجه است و توجه هم مانند طلا، محدود است. الان عرضه اطلاعات بیشتر از تقاضا است و به همین دلیل شرکت ها به دنبال ایجاد توجه بیشتر هستند. اکنون بسیاری توجه را نوعی پول رایج می دانند و با آن بیزینس می کنند. با توجه می شود سهم از بازار را بیشتر کرد. هدف اقتصاد توجه، ایجاد سهم در بازار است»

      او درباره مثال استارباکس و تلاش برای جلب توجه افزود: «استارباکس فضا را طوری طراحی کرد که همیشه در شعبه هایش شلوغ باشد. این کار باعث شد توجه ها به سوی شعبه ها بیشتر شود. استارباکس بر روی ناخودآگاه مخاطبانش هم تاثیر گذاشت تا به جای آنها تصمیم بگیرد. برای همین هم، بیرون از شعبه یک استارباکس، همیشه بوی قهوه می آید.»

      امیرحسین مردانی مدیرعامل بیت پین در سب اول یلدا به بررسی اهمیت و مزیت رمزارزها نسبت به بانک های سنتی پرداخت.

      آرش جهانگیری سردبیر هفته نامه شنبه نیز با موضوع nft در یلدا حاضر شد. جهانگیری درباره اهمیت nft گفت: همه ما به دنبال مالکیت چیزها هستیم، اما در فضای اینترنت مالک چیزی نیستیم. با آمدن بلاکچین، اعتبار اینترنت ارتقا پیدا کرد. تا ده سال دیگر اگر nft خودرو خودتان را نداشته باشید نمی توانید ادعای مالکیت آن را داشته باشید. nft جای سند رسمی را خواهد گرفت. استارتاپ بدون اینترنت بی معناست و حتی بدون بلاکچین بی معناست.

      در آخرین بخش از روز اول یلدا، حمیدرضا نیکدل مدرس ارتباطات اکوسیستم، امیرحسن موسوی مدیر ارتباطات سازمانی دیجیکالا، نگار عرب مدیر روابط عمومی تپسی، هستی شهریزفر مدیر روابط عمومی ابر آروان در پنل ارتباطات، ایده ال گرایی یا واقعگرایی به بحث و گفت و گو پرداختند. نیکدل: «مارکتینگ در بسیاری از موارد روابط عمومی را ضعیف نگه میدارد و اجازه ورود به مسائل اصلی را نمی‌دهد.» موسوی: «وقتی تعداد زینفعان مختلف در بیرون و درون سازمان زیاد می‌شود، ارتباطات و روابط پیچیده می‌شود. با استقلال روابط عمومی از مارکتینگ در هر شرایطی مخالفم.» عرب: «مارکتینگ و روابط عمومی مشکلی با هم ندارد اما بخشی از این اتفاق تقصیر ما اهالی روابط عموم است زیرا نقشمان را شفاف نکردیم.» هستی شهریزفر: «نوپا بودن روابط عمومی در اکوسیستم باعث می شود نتوان قضاوت درستی داشت».

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.