X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
    • با هدف آموزش عملی رباتیک و ساخت راهکارهای نوین برای معادن ایران

      مهلت ثبت نام برای شرکت در بوت‌کمپ «رباتیک معدنی» تمدید شد/ تغییر محل برگزاری؛ دورهمی ربات ها در بن بست صحرا

      «ایمینو» به دلیل استقبال علاقمندان عرصه رباتیک مهلت ثبت نام در بوت‌کمپ تخصصی «رباتیک معدنی»، یکی از برنامه‌های جانبی جشنواره ایده‌های ارزش‌افزای معدن و صنایع معدنی اینوماین ۵ (ایما) را تا 15 مهرماه تمدید کرد.
      مهلت ثبت نام برای شرکت در بوت‌کمپ «رباتیک معدنی» تمدید شد/ تغییر محل برگزاری؛ دورهمی ربات ها در بن بست صحرا

      «ایمینو» از توانمندان و فعالان حوزه رباتیک دعوت می‌کند در بوت‌کمپ تخصصی «رباتیک معدنی» که به‌عنوان یکی از برنامه‌های جانبی جشنواره ایده‌های ارزش‌افزای معدن و صنایع معدنی اینوماین ۵ (ایما) برگزار می‌شود، شرکت کنند. این بوت‌کمپ فرصتی بی‌نظیر برای یادگیری عملی فناوری‌های روز رباتیک در معدن، از اکتشاف تا استخراج، و ساخت یک ربات کاربردی ویژه محیط‌های معدنی است.

      به گزارش شبکه ایمینو، استفاده از ربات‌ها در معادن به‌عنوان یکی از شاخص‌ترین جلوه‌های تحول صنعتی، نقشی کلیدی در افزایش ایمنی، بهره‌وری و پایداری عملیات معدنی دارد. ربات‌ها می‌توانند با انجام کارهای پرخطر در اعماق زمین یا محیط‌های با شرایط سخت، میزان حوادث انسانی را به‌طور چشمگیری کاهش دهند. همچنین، دقت بالای آن‌ها در نمونه‌برداری، اکتشاف و استخراج موجب کاهش اتلاف منابع و هزینه‌ها می‌شود. از سوی دیگر، فناوری‌های هوشمند و خودران در ربات‌ها، امکان پایش لحظه‌ای داده‌ها و تصمیم‌گیری سریع را فراهم کرده و مسیر را برای معادن هوشمند و سبز هموار می‌سازد.

      بوت‌کمپ تخصصی «رباتیک معدنی» جشنواره ایده‌های ارزش‌افزای معدن و صنایع معدنی اینوماین ۵ (ایما) با هدف آشنایی عملی با رباتیک در معدن با تمرکز بر اکتشاف و استخراج مواد معدنی، ساخت یک ربات ساده و کاربردی برای معدن و انتقال دانش و تجربه نوآوری در معدن در راستای تحریک ایده‌های جدید در این بخش برگزار خواهد شد. این بوت‌کمپ مخصوص کسانی است که آشنایی اولیه با ساخت ربات داشته و می‌خواهند برای بازار معدن و صنایع معدنی ربات‌های کاربردی و درآمدزا بسازند.




      بوت کمپ بر موضوعاتی مانند معادن، چالش‌ها و فرصت‌ها، وضعیت رباتیک در معادن جهان و ایران، انواع استفاده رباتیک در معادن، ربات‌های کنترل از راه دور برای معدن، ربات‌های خودران برای معدن، مکانیزم حرکتی ربات در معدن، سنسورها و پروژه عملی تاکید دارد.

      محل برگزاری این بوت‌کمپ که طی ۱۰ جلسه ۴ ساعته برگزار می شود از ساختمان ونک به ساختمان (شریعتی، نرسیده به مترو تجریش، کوچه ماهروزاده، جنب بن بست صحرا، پلاک ۸) تغییر یافت. توجه داشته باشید که ظرفیت دوره فقط ۲۰ نفر است.

      علاقه‌مندان به شرکت در این بوت کمپ تخصصی می‌توانند برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه کرده یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره «ایما» 41868617 - 021 تماس بگیرند.



      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.