به گزارش ایمینو، طرح های تیکاف و توانمندسازی صدف از جمله طرح هایی است که توسط پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری دانشگاه ها در حوزه کارآفرینی و اشتغال در حال اجرا و پیگیری است.
معاون توسعه پارک فناوری پردیس در خصوص طرح توانمندسازی صدف با بیان اینکه، در این طرح برخورداری یا عدم برخورداری ایده از طرف دانشجو یا کارآفرین مطرح نیست و هدف این برنامه شناخت شغلی فرد است، اضافه کرد: این طرح به افراد، توانمندی و شناخت ارائه میدهد تا به توانایی های خود برای اشتغال واقف شوند.
اکبرقنبرپور تصریح کرد: در طرح توانمندسازی صدف ما به افراد آموزش شناخت توانایی ارائه می کنیم و این طرح به افراد نشان می دهد که برای چه کاری مناسب هستند، بعنوان مثال اینکه یک فرد توانایی هیات علمی شدن یا کارآفرین شدن را دارد.
وی گفت: ما در طرح توانمند سازی صدف به دنبال آموزش مهارتهای نرمی هستیم که به طور معمول در دانشگاهها تدریس نمی شود. در دانشگاهها آموزش تخصصی به دانشجویان ارائه میشود اما ما به دنبال آموزش مهارت ها هستیم.
معاون توسعه پارک فناوری پردیس ادامه داد: در این طرح ما به دنبال آموزش نحوه مذاکره، انجام مکاتبات اداری، رزومه نویسی و تعاملات موثر کاری هستیم و با آموزش این مهارت ها در پایان طرح برای افراد متقاضی کارنامه شناخت شغلی صادر می شود.
تیکاف زمینه ای برای رشد ایده های نوین کارآفرینی
اما معاون توسعه پارک فناوری پردیس همچنین درخصوص طرح تیکاف که از سوی این پارک درحال پیگیری است گفت: در برنامه تیکاف ما یک مرحله پا را فراتر گذاشته ایم و به دنبال شناسایی افرادی هستیم که یک ایده مناسب برای ایجاد کسب و کار و کارآفرینی دارند.
قنبرپور ادامه داد: ما در این طرح پس از شناسایی افراد و ایده ها، در مرحله نخست یک بررسی فنی روی ایده انجام می دهیم، چراکهبسیاری از ایده ها اگرچه مناسب هستند اما مدل کسب و کاری و بازار مناسبی ندارند و در نهایت به تولید و سود مناسب نیز ختم نمیشوند و به همین دلیل برای سرمایهگذاران جذاب نیستند.
او می گوید: در طرح تیکاف ایده های جدید و موثر بررسی می شود و اگر نیاز به تغییراتی باشد به فرد صاحب ایده مشاوره هایی ارائه می شود.
وی گفت:در واقع تیکاف به فرد صاحب ایده کمک هایی برای شناخت جامع در زمینه رشد و بالندگی ایدهاش میدهد و تا به ثمر رسیدن این ایده، راهنمایی های تخصصی ادامه خواهد داشت.
قنبرپور گفت: مشاوره های پارک علم و فناوری پردیس در زمینه های فنی و کسب و کار است. همچنین در زمینه قوانین کاری و ایجاد یک تیم قوی برای به ثمر نشستن ایده نیز کمک و مشاوره به افراد و شرکت ها ارائه می شود.
بررسی تخصصی ۹۵ ایده برای به ثمر نشستن در سال ۱۴۰۰
معاون توسعه پارک فناوری پردیس همچنین تصریح کرد:امسال در طرح تیکاف ۹۵ ایده مورد بررسی قرار گرفته است و این تیم ها بهترین هایی بودند که برای همکاری به ما پیشنهاد شدند و در نهایت ۱۵ طرح به سرمایهگذاران معرفی خواهند شد.
قنبرپور ادامه داد: برای رسیدن به این ۹۵ طرح بیش از دو هزار و ۵۰۰ ایده به پارک فناوری پردیس معرفی شد.
وی همچنین افزود:البته همه ایده پردازان توسط پارک علم و فناوری پردیس مشاورههای خوبی دریافت کردند و بعضی از آنها نیز در حال حاضر در خارج از پارک در حال تجاری سازی هستند.