X
   
 
    • اخبار صنعت
      خیز بلند دانشگاه آزاد در تجاری‌سازی محصولات فناور در سال جاری
      معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان اینکه برای تسهیل امور مربوط به فناوری و نوآوری آیین نامه و دستورالعمل‌های لازم برای اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه آزاد تعریف و ابلاغ شده و همچنین صندوق پژوهش و فناوری برای انواع حمایت ها و تسهیلات مستقر شده است، گفت: با تکمیل و تثبیت بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری در دانشگاه آزاد، این دانشگاه در سال جاری خیز بلندی در تجاری سازی محصولات فناور، توانمند سازی و حل مسائل و چالش های کشور برخواهد داشت.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۷  
      6 کاربرد بلاکچین در دنیای کسب‌وکارها که نمی‌دانید
      بلاک چین دارای قابلیت‌های منحصربه‌فردی است و از این رو می‌تواند تأثیر بسیار مهمی بر کسب‌وکارها داشته باشد. با استفاده از بلاک چین می‌توان معاملات و عملیات را بدون نیاز به دریافت مجوز و همچنین بدون مراجعه به واسطه‌های غیرضروری انجام داد. همچنین استفاده از بلاک چین به سیستم‌ها کمک می‌کند تا داده‌ها را به‌صورت تغییرناپذیر و غیرقابل‌سانسور ذخیره کنند. همین مزایا سبب شده تا بسیاری از شرکت‌ها، فناوری دفترکل توزیع‌شده را در زیرساخت خود بگنجانند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۷  
      دعوت از استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی برای حضور درجایزه سال هوشمندسازی
      رویداد جایزه سال هوشمندسازی با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری برگزار می‌شود.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۷  
      محققان نرون مصنوعی ساختند!
      محققان فرانسوی با استفاده از نانومواد لایه‌ای نمونه اولیه‌ای از یک نورون مصنوعی را ساختند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۶  
      امکان تبدیل آب شور کویر به آب شیرین با دستگاه تصفیه نانویی
      یک شرکت دانش بنیان دستگاهی برای تصفیه آب شور و تبدیل آن به آب شیرین ساخته که برای استفاده در مناطق کویری ایده‌آل است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۶  
      آسیب‌شنایی بحران فرونشست‌ها و ماموریت نوآوران و استارتاپ‌ها
      مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران( ایمینو) در خصوص آسیب‌شنایی بحران فرونشست‌ها و ماموریت نوآوران و استارتاپ‌ها با حضور کارشناسان یک لایو اینستاگرامی برگزار می‌کند
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۶  
      همکاری ایمینو با شرکت MMTE در راستای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه
      مدیر و کارشناس واحد تحقیق و توسعه شرکت MMTE از مرکز نوآوری ایمینو بازدید کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۳  
      تولید کامپیوتر‌هایی شبیه به مغز انسان با اتصال گرافن و الماس
      محققان دانشگاه ژاپن با استفاده از اتصال گرافن و الماس موفق به ارائه معماری شدند که می‌تواند برای تولید کامپیوتر‌های شبیه به مغز انسان استفاده شود.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۶/۰۲  
      لزوم تقویت حضور استارت آپهای حوزه بلاکچین در اقتصاد و صنعت
      رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی بر لزوم تقویت حضور استارت آپهای فعال در حوزه فناوری بلاکچین در اقتصاد و صنعت تاکید کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۳۱  
      تولید ۱۶۰محصول نانوی مورد نیاز صنعت
      مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری‌ نانو با بیان اینکه امسال ۱۶۰ محصول نانوی مورد نیاز صنعت به تولید می رسد، گفت: برنامه ما در این خصوص رسوخ نانو به ۲۰۰ صنعت تا ۱۴۰۴ است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۴۰۰/۰۵/۳۱