X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
    • رونمایی مدل محاسباتی جایزه «میتا» در ایمیدرو؛

      شرکت‌های نوآور معدن و صنایع معدنی زیر ذره‌بین می‌روند/ «میتا»، پیشران تغییر و ترویج ایده‌های نو و توسعه نواوری و فناوری

      در راستای تلاش‌های گسترده برای توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری در بخش معدن و صنایع معدنی ایران مدل محاسباتی و عملیاتی جایزه ملی نوآوری، فناوری و ارزش‌آفرینی رونمایی شد.
      رونمایی مدل محاسباتی جایزه «میتا» در ایمیدرو؛

      به گزارش شبکه ایمینو، امروز در نشستی تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان ایمیدرو، ایمینو و دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و جمعی از صاحب‌نظران بخش معدن و صنایع معدنی مدل محاسباتی و عملیاتی جایزه ارائه شد.


      این جلسه به ابتکار طرح «ایجاد زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی» ( ایمینو) و به میزبانی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) برگزار شد و به ارائه مدل محاسباتی و عملیاتی «جایزه میتا» اختصاص یافت.


      جایزه میتا؛ بسترساز تحول فناورانه و ارزش‌آفرینی

      «جایزه ملی نوآوری، فناوری و ارزش‌آفرینی» که با نام اختصاری «میتا» شناخته می‌شود، با هدف شناسایی، تقدیر و حمایت از شرکت‌ها و افراد نوآور، فناور و کارآفرین در حوزه معدن، صنایع معدنی و فناوری‌های نوین مرتبط تعریف شده است. این جایزه علاوه بر حمایت معنوی و مادی از بازیگران نوآوری، به افزایش آگاهی عمومی نسبت به نقش فناوری و نوآوری در آینده صنعت معدن، ایجاد انگیزه برای نسل جوان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فعال در این حوزه و همچنین تقویت شبکه‌سازی میان فعالان کلیدی اکوسیستم می‌پردازد.


      محورهای کلیدی جایزه میتا

      در این نشست، محورهای اصلی جایزه میتا با تأکید بر توسعه پایدار صنایع معدنی نوآوری در فرآیندهای معدنی، تحول دیجیتال و هوشمندسازی معادن، توسعه پایدار و زیست‌محیطی در معدن‌کاری، مدیریت و رهبری ارزش‌آفرین در صنایع معدنی و کارآفرینی و خلق کسب‌وکارهای معرفی شدند.


      رونمایی از مدل محاسباتی و عملیاتی جایزه

      در بخش دیگر نشست، تیم کارشناسی ایمینو با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مدل محاسباتی و عملیاتی داوری جایزه میتا را ارائه کردند. این مدل بر شفافیت، عدالت، و انطباق با استانداردهای بین‌المللی تاکید دارد و قرار است داوری چندمرحله‌ای و مبتنی بر شاخص‌های علمی و صنعتی جدی را تضمین کند. فرآیند انتخاب شامل فراخوان عمومی، ثبت‌نام شرکت‌ها و افراد، ارزیابی تخصصی و معرفی برگزیدگان در رویداد پایانی است.


      مزایای کسب جایزه میتا

      برندگان این جایزه ضمن دریافت لوح افتخار و تندیس اختصاصی، از تسهیلات حمایتی، فرصت‌های مشاوره تخصصی، امکان حضور در نمایشگاه‌های تخصصی و شبکه‌سازی با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بزرگ برخوردار خواهند شد. این فرایند، مسیر ورود ایده‌ها و فناوری‌های تحول‌آفرین به بازار اصلی و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی شرکت‌ها را فراهم می‌کند.


      پیش به سوی توسعه زیست بوم

      در پایان نشست، حاضران بر اهمیت استمرار چنین برنامه‌هایی برای عمق‌بخشی به نوآوری، هم‌افزایی تخصصی و تقویت تعامل بین بازیگران کلیدی صنعت معدن و دانش‌بنیان تاکید کردند. به گفته مدیران ایمیدرو و فعالان دانشگاهی، «جایزه میتا» می‌تواند انگیزه اصلی نسل جدید برای ورود به عرصه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری معدن و صنایع معدنی باشد و نقشی اساسی در آینده این صنعت ایفا کند.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.