X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    • با هدف تقویت تعاملات علمی و توسعه فناوری‌های کاربردی صورت گرفت

      بازدید نوآوران «ایمینو» از مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

      جمعی از استارتاپ‌های مستقر در مرکز نوآوری «ایمینو» با هدف ایجاد تعاملات علمی، توسعه فناوری‌های جدید و تقویت زیست‌بوم نوآوری از مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران بازدید کردند. این بازدید با هدف شناسایی ظرفیت‌های تحقیقاتی و تشکیل پل ارتباطی میان استارتاپ‌های دانش‌بنیان و مراکز پژوهشی انجام شد.
       بازدید نوآوران «ایمینو» از مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

      به گزارش شبکه ایمینو، در جریان این بازدید، استارتاپ‌ها ضمن آشنایی با امکانات، دستاوردها، و پروژه‌های در حال انجام در مرکز تحقیقات، توانستند از فرصت‌های موجود برای اجرای پروژه‌های مشترک و استفاده از زیرساخت‌های آزمایشگاهی و علمی این مرکز بهره‌مند شوند. تمرکز اصلی این همکاری‌ها بر سرعت‌بخشی به تجاری‌سازی ایده‌ها و فناوری‌های نوآورانه و به‌کارگیری تحقیقات علمی در حل چالش‌های کلیدی صنعت معدن و صنایع معدنی بود.

      در راستای توسعه همکاری‌های فناورانه و تفاهم نامه مابین ایمینو و مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران و همچنین آشنایی با فرآیندهای پیشرفته تحقیقاتی در حوزه مواد معدنی و فرآوری، تور فناورانه ای در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ به مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران واقع در کرج ترتیب داده شد. این تور با هدف بهره‌مندی از دانش فنی مرکز، شبکه‌سازی با متخصصان و شناسایی فرصت‌های همکاری برای استارتاپ‌های حوزه معدن و فناوری‌های وابسته انجام شد. شرکت‌های حاضر در این تور، کانی فناوران شاهوار، هاردمتال، مس آلود، استحصال عناصر نادر خاکی از خاک های معدنی فسفاته، ایده بنیان راد، شرکت پیکو و پیش فرآوری ذخایر طلا بودند.

      مسوولان مرکز تحقیقات و نمایندگان ایمینو در نشست مشترک، بر اهمیت نقش استارتاپ‌ها در پیشبرد فناوری‌های نو تاکید کرده و همکاری نزدیک میان استارتاپ‌ها و پژوهشگران مراکز تحقیقاتی را فرصتی برای ایجاد تحولی بنیادین در کل زنجیره ارزش معدن دانستند. آن‌ها همچنین اعلام کردند که پیوند میان نهادهای تحقیقاتی و استارتاپ‌های دانش‌بنیان، کلید اصلی تحقق اقتصاد مبتنی بر دانش و توسعه پایدار در این حوزه خواهد بود.

      در این بازدید، استارتاپ‌های «ایمینو» به ارائه چالش‌ها و نیازهای فناورانه خود پرداختند و راه‌حل‌های بالقوه از سوی محققان مرکز تحقیقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این تعامل گامی محسوس در راستای پیوند بیشتر صنعت و علم و ایجاد بستری مناسب برای توسعه پایدار فناوری‌های پیشرفته در بخش معدن و صنایع معدنی محسوب می‌شود.

      در پایان، ایجاد کمیته‌های مشترک برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و توسعه‌ای و همچنین برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مرتبط برای تسهیل انتقال دانش و فناوری مورد توافق دو طرف قرار گرفت.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.