X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
    • «ایمینو» با هدف شناسایی فرصت ها و چالش های نوآورانه برگزار کرد

      تور فناورانه «نفلین سینیت کلیبر» با حضور متخصصان و هسته های فناور/ شناسایی 21 چالش های فناورانه و نوآورانه

      تور فناورانه مجتمع نفلین سینیت کلیبر به همت طرح ایجاد زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) با هدف شناسایی فرصت ها و چالش ها برگزار شد.
      تور فناورانه «نفلین سینیت کلیبر» با حضور متخصصان و هسته های فناور/ شناسایی 21 چالش های فناورانه و نوآورانه

      «ایمینو» در راستای تحریک ایده و رفع چالش‌ مجموعه‌های زیر نظر ایمیدرو، نخستین تور فناورانه را با هدف شناسایی مشکلات و فرصت های نوآورانه معدن و مجتمع نفلین سینیت کلیبر واقع در استان آذربایجان شرقی با حضور متخصصان و فناورانی از شرکت‌های دانش‌بنیان، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، شرکت آلومینای ایران، پژوهشگاه مواد و انرژی و همچنین ایمیدرو در تاریخ ۱۴ الی ۱۷ مرداد برگزار کرد.

      بنا بر برنامه ریزی های صورت گرفته، در این بازدیدها چالش‌ها احصا و برای ایده‌پردازان و فناوران کشور ارایه خواهد شد. ایده‌هایی که از این رویداد استخراج می‌شود، از سوی ایمینو حمایت شده تا به محصول رسیده و وارد صنایع هدف شوند.

      در این تور فناورانه، ۲۱ چالش معدن و مجتمع نفلین سینیت کلیبر شناسایی شد که پس از ارزیابی و دسته‌بندی در اختیار ایده‌پردازان و فناوران قرار خواهد گرفت. در این راستا دست اندرکاران عرصه معدنکاری و نوآوران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات و حمایت‌های ایمینو به سامانه imino.ir مراجعه کنند.

      در این تورها، فناوران و فعالان حوزه‌های فناورانه این عرصه، تجارب خود را با متخصصان و دانشگاهیان علاقمند به اشتراک می‌گذارند تا زمینه ارتباط مؤثر این دو گروه با یکدیگر و استفاده از ظرفیت متخصصان و فرهیختگان دانشگاهی در جهت رفع چالش‌های فناورانه موجود در صنایع فراهم شود.

      طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) با هدف انتقال دانش و فناوری‌های نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور در شهریورماه سال 1399 از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکه‌سازی و توسعه بازار راه‌اندازی شده و در راستای ایجاد و خلق استارتاپ‌ها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوری‌های پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و بلاکچین و ... فعالیت داشته و توانسته بیش از 32 استارتاپ را پذیرش، هدایت و راهبری و از 84 شرکت دانش بنیان حمایت کند.




      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.