این تور فناورانه که به همت طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار شد، بستری برای تعامل هدفمند متخصصان و فناوران در حوزههای مختلف فناوری و ارتباط موثر این دو گروه با یکدیگر در بزرگترین معدن منگنز کشور فراهم کرد.
در این تور، مدیر بهره برداری و مدیر HSE مجموعه ونارچ پیرامون تاریخچه معدن، ظرفیت و توانمندی های پرسنل معدن توضیحاتی ارائه کردند و نشستی با محوریت ارائه توانمندی های شرکت های دانش بنیان و تیم های استارتاپی برگزار شد. در این نشست به نوبت تیم های رایان زمین نقش تک، ایده بنیان راد، ماین رویش، هیرکان، آلکالن، گوهرپژوهان سپندار، ویراماین و ماهیار ماشین با ارائه فایل های آماده شده توانمندی های خود را تشریح و در پایان پرسش و پاسخ میان تیم ها و کارشناسان فنی معدن صورت گرفت.
در ادامه این تور فناورانه نوآوران و فناوران از معدن زیرزمینی ونارچ بازدید کردند و پس از دریافت تجهیزات از قبیل کلاه ایمنی، چراغ و لباس های محافظ و همچنین چکمه به محل ورودی معدن مراجعه کرده و از طریق آسانسور به تراز منفی 340 رفته و توضیحات کامل از سوی عوامل فنی ارائه شد.
در این تورها، فناوران و فعالان حوزههای فناورانه این عرصه، تجارب خود را با متخصصان و دانشگاهیان علاقمند به اشتراک میگذارند تا زمینه ارتباط مؤثر این دو گروه با یکدیگر و استفاده از ظرفیت متخصصان و فرهیختگان دانشگاهی در جهت رفع چالشهای فناورانه موجود در صنایع فراهم شود.
طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) با هدف انتقال دانش و فناوریهای نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور در شهریورماه سال 1399 از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکهسازی و توسعه بازار راهاندازی شده و در راستای ایجاد و خلق استارتاپها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاریسازی محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوریهای پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و بلاکچین و ... فعالیت داشته و توانسته بیش از 32 استارتاپ را پذیرش، هدایت و راهبری و از 84 شرکت دانش بنیان حمایت کند.
گزارش تصویری از تور فناورانه معدن منگنز ونارچ قم