X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۲/۰۵
    • ایمینو طی فراخوانی منتشر کرد

      فهرست اقلام راهبردی وارداتی معادن و صنایع معدنی/ دعوت «ایمیدرو» از هسته های نوآور و فناور

      طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با هدف تولید، بومی سازی و توسعه فناوری های اقلام راهبردی وارداتی بخش معدن و صنایع معدنی فراخوان منتشر کرد.
      فهرست اقلام راهبردی وارداتی معادن و صنایع معدنی/ دعوت «ایمیدرو» از هسته های نوآور و فناور

      «ایمینو» وابسته به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) پیرو قانون جهش تولید دانش بنیان مبنی بر اعلام نیاز سالانه دستگاه های اجرایی به اقلام راهبردی که ارزبری بالای یک میلیون دلار دارند، نیازمندی های فناورانه و نوآورانه­ی بخش معدن و صنایع معدنی طی بروز رسانی اعلام کرد.

      با توجه به ظرفیت های معدنی کشور، کد تعرفه های وارداتی اقلامی که امکان بومی سازی تولید در کشور را دارا بوده، از سوی طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی شناسایی شده و در اختیار «ایمیدرو» قرار گرفته است. بنا بر این فهرست، «ایمینو» از هسته های فناور، کسب و کارهای نوپا و شرکت های دانش بنیان فعال کشور که در تولید اقلام معرفی شده بالای یک میلیون دلار (تمام کسانی که میتوانند تولید انجام دهند)، دعوت می کند تا شرح توانمندی و فعالیت فناورانه خود را به این مرکز اعلام کنند.

      هسته های فناور علاقمند به همکاری می توانند برای اعلام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود شرح فعالیت خود را از طریق پست الکترونیک ایمینو به آدرس info@imino.ir ارسال کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ ۴۱۸۶۸۶۱۷ – ۰۲۱ تماس بگیرند.

      قانون جهش تولید دانش بنیان به پشتوانه همفکری با فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور تدوین شده و در جهت مانع زدایی از تولید دانش بنیان طراحی و به تصویب رسیده و به اعتقاد طراحان آن در صورت اجرا می‌تواند مسیر پیشرفت و تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان را هموارتر کند و در راستای تکمیل «قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات» و با هدف رفع چالش های شرکت های دانش بنیان تهیه و تدوین شده است.

      طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) با هدف انتقال دانش و فناوری‌های نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور در شهریورماه سال 1399 از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکه‌سازی و توسعه بازار راه‌اندازی شده و در راستای ایجاد و خلق استارتاپ‌ها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوری‌های پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و بلاکچین و ... فعالیت داشته و توانسته بیش از 34 استارتاپ را پذیرش، هدایت و راهبری و از 82 شرکت دانش بنیان حمایت کند.

      فهرست اقلام راهبردی در پایان این گزارش پیوست شده است.


       فایل پیوست
       
      1402_result Final.xlsx65.52  کیلوبایت
      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.