X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
    • در پنجمین جشنواره ملی فولاد ایران صورت گرفت:

      انعقاد تفاهمنامه میان «ایمینو» و گروه صنعتی «سپنتا»

      طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) و گروه صنعتی سپنتا (سهامی عام) در راستای توسعه ارتباط میان صنعت، کسب و کارهای نوپا و شرکت های دانش بنیان تفاهمنامه امضا کردند.
       در پنجمین جشنواره ملی فولاد ایران  صورت گرفت:

      مجید وفایی فرد مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و مدیر ایمینو در ابتدای مراسم امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: طبق آمار معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، حدود 450 شرکت دانش بنیان فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی در کشور شناسایی شده اند و ایمینو تاکنون موفق به برقراری ارتباط مستقیم با بیش از 130 شرکت دانش‌بنیان شده است.
      او با اشاره به انواع حمایت‌های ایمینو از شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح کرد: با توجه به دشوار بودن معرفی و ورود محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان به واحدهای معدنی و صنایعی معدنی بزرگ مقیاس، ایمینو این شرایط را تسهیل کرده و سعی کرده با برگزاری رویدادهای همرسانی و تورهای فناورانه با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در زیست بوم نوآوری و فناوری نقش آفرینی کند.
      مدیر ایمینو با تاکید بر اهمیت تعمیق ساخت داخل از سوی شرکت های دانش بنیان گفت: ما هرچه بتوانیم تعمیق ساخت داخل در بخش معدن و صنایع معدنی را افزایش دهیم، صرفه‌جویی ارزی بیشتر، اشتغالزایی بیشتر برای نیروی انسانی متخصص، فنی و تحصیلکردگان خواهیم داشت. چالش‌های اساسی دانش بنیان‌‌ها در کشور حول دو محور توسعه بازار و تامین مالی است. ایمینو در این دو حوزه، کارهای مهمی انجام داده و در بحث تامین مالی تلاش کردیم از ظرفیت‌های صندوق بیمه استفاده کنیم. امیدواریم تفاهمنامه با گروه سپنتا نیز در تحقق اهداف و هم‌افزایی‌ها مثمرثمر باشد.
      بر اساس این گزارش، شرکت صنعتی سپنتا با ماموریت تولید و عرضه انواع لوله و پروفیل با کیفیت و ارائه خدمات فنی مهندسی در راستای طراحی، توسعه و تکمیل سبد محصولات مرتبط در حال فعالیت است.
      مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمینو) حلقه اتصال دانش و فناوری‌های نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور است. این مرکز توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران- ایمیدرو و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکه سازی، آموزش و ترویج ، پژوهش و آینده پژوهی، رفع منازعات و ایجاد زیر ساخت های لازم برای توسعه زیست بوم در شهریور ماه 1399 تاسیس شده و اهداف کلیدی آن شناسایی، ایجاد و خلق استارتاپ‌ها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت های دانش بنیان، خلاق و فن آور و توسعه زیست بوم فناوری های پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین و .... است.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.