طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) با همکاری انجمن های علمی دانشجویی مهندسی معدن، زمین شناسی و متالورژی دانشگاه های شرق و جنوب شرق کشور پنجمین پیش رویداد جشنواره اینوماین 4 را در راستای شناسایی نوآوران فناور بخش معدن و صنایع معدنی و فرصتسازی برای صاحبان ایدهها در دانشکده فنی مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می کند.
به گزارش شبکه ایمینو، پنجمین پیش رویداد جشنواره اینوماین 4 به میزبانی دانشکده فنی مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف ترویج نوآوری و ایدهپردازی، آشنایی با چالش های صنعت معدنکاری و آموزش مفاهیم کارآفرینی و خلاقیت چهارشنبه 29 آذرماه 1402 برگزار می شود تا دست اندرکاران بخش معدن و زیست بوم نوآوری در این رویداد با ظرفیت های دانش بنیان و استارتاپ های فعال در عرصه فرآوری آشنا شوند.
در بخشی از این رویداد به پتانسل های معدنی کشور پرداخته می شود و سخنرانان آن مجید وفایی فرد مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی و دبیر جشنواره (به صورت آنلاین)، توحیدلو رئیس دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، محمد نبی شکیهی رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، غلامرضا ابراهیمی کارآفرین برتر استان خواهد بود.
در این رویداد علاوه بر تشریح فرصت ها و چالش های زیستبوم نوآوری در بخش معدن و راهبردهای حمایت از ایدههای ارزش آفرین، هادی افشاری مشاور و مدرس کسب و کار در کارگاه آموزشی به مباحث ایده پردازی می پردازد و آرش قیطاسوند مسوول شتابدهی ایمینو روند ایده های نوپا و شکل گیری یک استارتاپ را واکاوی می کند. این پیش رویداد از ساعت 8:30 تا 12 ظهر در سالن همایش مرکز فناوری و نوآوری دانشکده مهندسی شهیدنیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور دست اندرکاران بخش معدن استان برگزار می شود و به شرکت کنندگان گواهی اعطا می شود.
جشنواره اینوماین (ایدههای ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی) به رسم هر ساله در راستای شناسایی نوآوران فناور بخش معدن و صنایع معدنی، فرصتسازی برای صاحبان ایدههای معدنی و صنایع معدنی، تجاریسازی ایده های برتر، حل مسائل ملی مبتنی بر اندیشه ایرانی، جلب و هدایت سرمایهگذاری، همگرایی صاحبان صنعت و پژوهشگران فناور، توسعه فضای تعامل، همفکری و خلاقیت برگزار می شود.
مخاطبان جشنواره ایده های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی اینوماین از سه گروه دانشگاهیان، فعالان صنعت و شرکتهای دانش بنیان تشکیل میشوند. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این جشنواره زمستان سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد و آخرین مهلت ارسال ایده های نوآورانه تا پایان دی ماه سال جاری است.
محورهای چهارمین جشنواره اینوماین، اقتصاد چرخشی معدن، معدنکاری، اقتصاد و بهره وری سبز، انرژی های پاک، فناوری ها و یا روش های نوین اکتشاف، فناوری های نوین بهره برداری و استخراج، فناوری های نوین فرآوری مواد معدنی، فناوری های نوین در بومی سازی، فناوری های نوین در عارضه یابی، فناوری های نوین در حوزه صنعت نسل 4 معدن و بکارگیری فناوری ها و تجهیزات نوین است و ایده پردازان میتوانند ایدههای خود را طرح ها و ایده های پیشنهادی خود را در نشانیwww.inomine.ir ثبت کنند.
علاقمندان برای حضور مجازی در این رویداد می توانند به لینک زیر مراجعه کنند.
https://vc.imidro.gov.ir
شماره اتاق: 500789