نشست همفکری «ایمینو» و «نوچاد» با هدف هم افزایی و همکاریها با مجموعههای نوآورانه همسو برگزار شد تا فرصت ها و چالش های زیست بوم نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی مورد بررسی و محورهای همکاری دو طرف واکاوی شود.
میرسینا امیرشنوا سرپرست مدیریت تکنولوژی و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ضمن بازدید از فضای کار اشتراکی «ایمینو»، ماموریت های نوچاد را «ارتقاء قابلیتهای پویای سازمانی و توانمندسازی مبتنی بر نوآوری به منظور حل مسائل شرکت»، «توسعه همکاریهای مرکز نوآوری با شبکه، زیستبوم نوآوری و مراکز دانشگاهی در داخلوخارج از کشور»، «ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشدوپرورش ایدههای نو بر مبنای دانش در قالب شتابدهنده و استودیوی استارتاپ»، «ارتقاء ارزش شرکت مبتنی بر فناوریونوآوریهای مرکز نوآوری» و «توسعه زیستبوم فناورانه در مرکز نوآوری» عنوان کرد.
در ادامه این نشست طرفین در برگزاری رویدادهای ترویجی از جمله «رویدادها» و «نمایشگاههای دستاوردهای علم و فناوری» به منظور معرفی و تجاریسازی دستاوردها، شناسایی و پرورش نخبگان جوان بخش معدن و صنایع معدن، برگزاری تورهای فناوری «آشنایی با صنعت و صنایع معدنی»، فراخوان های جذب ایده مشترک و ... تاکید کردند. همچنین قرار شد بستر همکاری فراهم شود تا هر تیم فناور، نوآور یا شرکت دانشبنیانی که ایدهای در حوزه معدن و صنایعمعدنی داشته باشد و برای اجرای آن ایده به کمک و حمایت نیاز دارد، مرکز نوآوری «ایمینو» و «نوچاد» در راستای هر چه بهتر اجرا شدن ایدههای آنها در قالب شتابدهی، استودیوی استارتاپ، سرمایهگذاری شرکتی و توانمندسازی به تجاریسازی ایده و فناوری آنها خدمات ارائه دهند.
بنا بر گفته سرپرست مدیریت تکنولوژی و توسعه چادرملو، این شرکت جزو معدود شرکتهایی است که کل زنجیره تولید فولاد از ابتدا تا انتهای مراحل تولید را در اختیار دارد و میتواند به طور مستقیم هم در بحث اکتشاف، هم در بحث استخراج، هم در بحث فرآوری، هم در بحث تولید گندله، آهنسازی و فولادسازی اقدامات قابلتوجه و تاثیرگذاری در حوزه فناوری و نوآوری داشته باشد.
«ایمینو» نیز به عنوان مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی قرار است با بازیگران اصلی بخش سرمایهگذاری نظیر سرمایهگذاران خطرپذیر و عقد تفاهمنامه برای ترغیب به سرمایهگذاری در سطوح ابتدایی رشد کسبوکار تعامل سازنده داشته باشد و با سنجش و ارزیابی ایدههای ارزشآفرین استارتآپ ها و کسب و کارهای نو را شناسایی، جذب و راهبری کند.
این مرکز با هدف انتقال دانش و فناوریهای نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور در شهریورماه سال 1399 از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکهسازی و توسعه بازار راهاندازی شده و در راستای ایجاد و خلق استارتاپها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاریسازی محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوریهای پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و بلاکچین و ... فعالیت داشته و توانسته ۱۸ استارتاپ را پذیرش، هدایت و راهبری و از ۱۴۲ شرکت دانش بنیان حمایت کند.