X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۲۱
    • با حضور مدیران و کارشناسان ارکان پژوهشی ایمیدرو برگزار شد

      نشست هم اندیشی تدوین بسترهای حمایتی «ایمینو» از ایده های ارزش آفرین معدنی

      طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) با محوریت ساختارمندی الگوی حمایتی از شرکت های دانش بنیان معدنی و ایده های ارزش آفرین معدن و گروه های استارتاپی با حضور مدیران و کارشناسان ارکان پژوهشی ایمیدرو نشست هم اندیشی برگزار کرد.
      با حضور مدیران و کارشناسان ارکان پژوهشی ایمیدرو برگزار شد

      با توجه به اینکه ایمینو درصدد است مبتنی بر الگوی همکاری ارکان پژوهشی ایمیدرو به شرکت های دانش بنیان معدنی و ایده های ارزش آفرین معدن و گروه های استارتاپی خدمات تسهیلگری ارائه کند، در نشست هم اندیشی مجری و بدنه کارشناسی طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری با مدیران و کارشناسان ارکان پژوهشی ایمیدرو نحوه و رویکرد حمایتی این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

      در این هم اندیشی مدیران و کارشناسان ارکان پژوهشی ایمیدرو شامل ایمینو، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، صندوق بیمه فعالیت های معدنی و مرکز رصد و هوشمندی دانشگاه شریف روند تدوین آیین نامه حمایتی از کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان معدنی را مورد واکاوی قرار دادند تا بتوان بستر حمایتی مناسبی برای کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان معدنی فراهم کرد.

      «ایمینو» به عنوان مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی قرار است با بازیگران اصلی بخش سرمایه‌گذاری نظیر سرمایه‌گذاران خطرپذیر و عقد تفاهم‌نامه برای ترغیب به سرمایه‌گذاری در سطوح ابتدایی رشد کسب‌وکار تعامل سازنده داشته باشد و با سنجش و ارزیابی ایده‌های ارزش‌آفرین استارت‌آپ ها و کسب و کارهای نو را شناسایی، جذب و راهبری کند.

      در این نشست نیز برای طراحی مدل همکاری به مراحل مختلف شتابدهی اعم از غربالگری، ارزیابی سطح بلوغ فناوری، ارزشگذاری، تعیین سهام، سرمایه گذاری و تامین مالی، مدل مشارکت و حمایت و ... پرداخته شد و برای بهبود وضعیت تامین مالی و رفع چالش های توسعه بازار شرکت های دانش بنیان، کارشناسان تبادل نظر کردند.

      این مرکز با هدف انتقال دانش و فناوری‌های نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور در شهریورماه سال 1399 از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکه‌سازی و توسعه بازار راه‌اندازی شده و در راستای ایجاد و خلق استارتاپ‌ها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوری‌های پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و بلاکچین و ... فعالیت داشته است.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.