بر اساس این گزارش، ایمینو، دانشگاه صنایع و معادن ایران و دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در نخستین نمایشگاه بین المللی "تستا" با هدف گسترش همکاری های علمی، پژوهشی، مدیریتی، عملیاتی و فعالیت های نوآورانه و فناورانه تفاهمنامه همکاری منعقد کردند.
این تفاهمنامه سه جانبه قرار است تسهیل همکاریهای فناورانه را در راستای رفع نیاز صنایع کشور بین طرفین برقرار کند و شرایط سرمایهگذاری و همکاری برای توسعه دانش فنی را با در نظر گرفتن امکانات هر سه طرف تقویت کند.
بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، محور دیگر این همکاری توسعه دانش فنی با در نظر گرفتن تمام امکانات طرفین اعم از فناوری موجود، منابع مالی، دادهها، اطلاعات، نیروی انسانی و شبکههای کاری و تخصصی با هدف رشد و توسعه زیستبوم نوآوری و کارآفرینی بخش معدن و صنایع معدنی و هم چنین کمک به توسعه معادن کشور است.
بنابراین گزارش، دانشگاه صنایع و معادن ایران در سال ۱۳۷۲ با پیشنهاد وزارت معادن و فلزات و شرکتهای تحت پوشش برای تربیت کارشناسان، طراحان صنعتی، مدیران کارآمد و برنامه ریزان خبره در جهت توسعه صنایع مادر و گسترش منابع اقتصادی کشور تاسیس شده است.
شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) نیز به استناد ماده 3 قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور راهبری توسعه علمی و فناورانه کشور و با رسالت سیاست گذاری و نظارت فرابخشی و هماهنگی بین بخشی در حوزههای علمی، فناوری و تحقیقاتی کشور تشکیل شده است.
پیرو این تفاهمنامه، واحدهای صنعتی، کسب و کارهای نوپا و شرکت های دانش بنیانی که در زمینه ارائه نیاز، توانمندی، جذب سرمایه و سرمایه گذاری با چالش مواجه هستند، میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۱۸۶۸۶۱۷ – ۰۲۱ تماس بگیرند یا از طریق پست الکترونیک ایمینو به آدرس info@imino.ir با ما در ارتباط باشند.
«ایمینو» به عنوان مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ایران در شهریورماه سال ۱۳۹۹ از سوی «ایمیدرو» و براساس تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وظایفی همچون سیاستگذاری، تسهیلگری، شبکهسازی و توسعه بازار راهاندازی شد و طی دو سال گذشته در راستای ایجاد و خلق استارتاپها، توسعه کسب و کارهای نوپا، تجاریسازی محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور و توسعه زیست بوم فناوریهای پیشران انقلاب صنعتی چهارم با اولویت فناوری های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین و فناوری های هاب فعالیت داشته است.