به گزارش ایمینو، دکتر علی خیرالدین در جلسه مشترک با روسای دانشگاهها و رئیس پارک علم و فناوری تصریح کرد: اقتصاد بر پایه دانش لازمه آن همگرایی و افزایش ارتباط دانشگاه ها و پارکهای علم و فناوری است.
وی ادامه داد: امید به آینده در بین جوانان با گسترش شرکتهای دانشبنیان به وجود میآید رابطه فضای کسبوکار و نگاه مثبت به آن میشود گامی بهسوی پیشرفت است.
رئیس دانشگاه هرمزگان نیز بیان داشت: راه رسیدن به تعالی هیچچیزی جز گفتگو و توافق نیست. ما در عصر سیلاب اطلاعاتی قرار داریم در عصری که دادههای مکرری به سراغ ما میآیند و بعضاً مدیریت ما را در اختیار میگیرد.
صادقی افزود: در اینچنین عصری ما با انسانهایی مواجه هستیم که سؤالات چندوجهی دارند که این سؤالات مجهولات بسیار زیادی دارند و سؤالات چند مجهولی آنها ما را به این سمت برده که انسانهایی را میخواهیم که این پازل ها را حل کنند و چارهای جز این نداریم که انسانهایی دارای مهارت دارای فناوری و نوآوری تربیت کنیم تا بتوانیم از پازل گذر کنیم و بتوانیم مسئله را جواب بدهیم.
وی ادامه داد: شاید میشود گفت امروز اگر از فناوری صحبت میشود ما به فلسفه علم پی بردیم و برای پاسخ دادن به این پرسشها سراغ فناوری در دانشگاه هرمزگان رفتهایم و از معدود دانشگاههایی هستیم که پردیس مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری را تشکیل داده ایم که این گام مبارکی است و قطعاً برای دانشجویان ما و جامعه پیرامون ما همافزایی مؤثری را خواهد داشت و در کنار آن همگرایی که مابین یکایک ما در عرصه توسعه آموزش عالی در سطح استان وجود دارد نوید آیندهای روشن را به لطف خداوند خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان نیز در این جلسه ضمن اشاره به تلاش های وزارت عتف در رابطه با توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و افزایش حمایت ها گفت: در هرمزگان به واسطه همگرایی که وجود دارد آینده خوبی را متصور هستیم.
علیرضا نصیری تصریح کرد: ظرفیت های نهفته استان توسط دانشگاه ها شناسایی و به پارک معرفی شود تا نتایج مثبتی به ارمغان آید.
وی گفت: روسای دانشگاه ها در استان بیشترین تعامل را با پارک علم و فناوری دارند و این رویه موجب نزدیک شدن پارک و دانشگاه شده است.