X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
    • یحیی محمود در نخستین همایش معدنکاری دیجیتال مطرح کرد

      لزوم دیجیتالی شدن صنایع معدنی در عصر جدید

      یحیی محمود پژوهشگر و صاحب نظر عرصه معدنکاری دیجیتال: مدیران بسیار زیادی تکنولوژی را به عنوان تهدید تلقی می‌کنند اما مسئله این است که با توجه به تحولات امروزه چگونه زنده بمانیم و این مسئله ای است که شرکت‌های بزرگ در آستانه دیجیتالی شدن درگیرشان هستند.
      یحیی محمود در نخستین همایش معدنکاری دیجیتال مطرح کرد

      به گزارش ایمینو، یحیی محمود در گردهمایی معدنکاری دیجیتال گفت: با توجه به اینکه محیط معادن و کار در معدن بسیار سخت است به افراد زیادی نیاز داریم که از‌پس این کار سخت برآیند. در ۴ سال گذشته پژوهشگران در حال بررسی وتحقیق در حوزه digital mining هستند.

      وی افزود: با اینحال مدیران بسیار زیادی تکنولوژی را به عنوان تهدید تلقی می‌کنند و فکر می‌کنند انسان با تکنولوژی گمراه می‌شود. مسئله این است که با توجه به تحولات چکونه زنده بمانیم. مسائلی که شرکت‌های بزرگ در آستانه دیجیتالی شدن درگیرشان هستند.

      محمود گفت: تمرکز آنجاست که در جاهای مختلف سازمان، دیجیتالی شدن اعمال شود. به عنوان مثال می توان پرداخت را اتوماتیک کرد که خود این اقدام پایه دیجیتالی شدن است که مس توان به عنوان اتوماسیون فرآیندهای داخلی و مسیولیت ار آن نام برد.

      وی اشاره کرد: سئوال این است که چگونه فرایند استخراج دیجیتالی شود؟ این مورد مستلزم بررسی دقیق فرآیند ها است.

      محمود گفت: روش‌های مختلفی برای ارزیابی وجود دارد باید مهندسی معکوس شود و از موارد بالا به موارد پایین دست یابیم نقشه‌ای که ما داریم استاتیک نیست و ممکن از ۶. ماه دیگر تغییر کند.

      وی افزود: باید در نظر داشت که افرادی هستند که مدرک زمین شناسی یا مهندسی معدن دارند و نیاز است تا مجددا با تکنولوژی‌های روز آشنا شوند. ما نمی‌توانیم تنها به برون‌سپاری اتکا کنیم و باید از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

      محمود گفت: دیجیتالی شدن به زنجیره ارزش بازمی‌گردد و در جاهایی باید روی تجربه مشتریان متمرکز شد. در این فرایند می خواهیم که هزینه ها نتیجه و تاثیر مورد انتظار را داشته باشد.

      وی بیان کرد: به عنوان مثال حدود ۸ سال پیش استرالیا باعث تحول جدید در حوزه دیجیتالی شدن صنعت بود. آنها ازماشین آلات برای تصویر برداری و سایر عمیات استفاده میکردند.

      وی در ادامه گفت: پیش از سال ۱۸۰۰ میلادی انقلاب صنعتی را داشتیم و امروز انقلاب صنعتی ۴،۰ پیشروی ماست. امروزه احتیاجی به ابر رایانه ‌ها و‌ سوپر کامپیوترها نیست و‌ می‌توانیم با کامپیوتر های ساده کارها را انجام دهیم. همچنین داده‌های بسیار عظیمی در اینترنت اشیا استفاده می‌شود.

      امروزه هر کشور در دنیا به دنبال دیجیتالی شدن است.مانند آلمان، چین و….در این راستا دانشگاهیان و پژوهشگران، برای سرمایه گذاری و پیدا کردن روش‌ها از طریق دولت و دانشگاه ها حمایت می شوند.

      وی افزود: در حال حاضر بدنبال دیجیتالی شدن معادن و صنایع معدنی کامیون‌ها با فرآیندهای بصری اتوماسیون شدند؛ به عنوان مثال عدم‌ برخورد با انسان‌ها موردی از این بروزرسانی است؛ همچنین لوازم تجهیزی هوشمند مثل جلیقه، ساعت‌ها و کلاه ها نیز در دسترس کارگران معدنی است.

      نکته قابل توجه و تامل، ریسک عمده فضای سایبری است که باید بتوانیم امنیت فضا را ایجاد کنیم و مهم است که به حملات سایبری توجه داشته باشیم.

      مورد دیگر بحث اتلاف آب است که به دلیل اهمیت آب در شرایط موجود بسیار مهم است و باید توجه داشت مصرف انرژی چگونه انجام می‌ شود. زیر ساخت های تکنولوژی مهم است و مباحث نگهداری، حمل و نقل و تکنولوژی و ... جزو موارد مورد توجه است.

      محمود گفت: اکوسیستم در حال تحول است؛ دانش دانشگاهی باعث می‌شود از گمراهی خارج شویم و همه این موارد در یک اکوسیستم جمع می‌شوند و در نهایت کار تیمی خیلی مهم است ومبتنی بر رهبری، مدیریت، هزینه و کسانی است که خدمت انجام می‌دهند.

      نکته مهم دیگر این است که باید قبل از دیجیتالی کردن بدانیم که می‌خواهیم از کجا شروع کنیم و کجا هستیم؛ باید هرکاری که انجام می‌دهیم معنی‌دار باشد و هدف ما این نیست که در بالاترین مقطع اتوماسیون باشیم.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.