X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
    • با هدف شناسایی و توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ماشین‌آلات

      نوآوران و سرمایه‌گذاران به "دموماین" ایمینو آمدند/ معرفی و ارائه‌ ۷ شرکت‌ دانش‌بنیان در حوزه ماشین‌آلات بخش معدن و صنایع معدنی

      رویداد جذب سرمایه در حوزه ساخت ماشین‌آلات بخش معدن و صنایع معدنی سه‌شنبه ۸ شهریورماه توسط مرکز نوآوری معادن و صنایع ( ایمینو) و سامانه تأمین مالی جمعی کارن کراد در سالن همایش ایمیدرو برگزار شد.
      با هدف شناسایی و توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ماشین‌آلات

      معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در آغاز رویداد تخصصی جذب سرمایه در حوزه ساخت ماشین آلات و تجهیزات معدنی "دموماین" مطرح کرد: حضور تنها ۴۴۴ شرکت دانش بنیان معدن و صنایع معدنی در بین هفت‌هزار و ۶۴ شرکت دانش بنیان کشور و سهم ۶درصدی، سهمی بسیار ناچیز برای بخشی است که مشکلات کار در آن زیاد است.

      به گزارش شبکه ایمینو، "وجیه‌الله جعفری" امروز در رویداد توسعه زیست‌بوم نوآوری "دموماین" افزود: در بخش معدن به‌خصوص در قسمت اکتشافات با مشکلات متعددی مواجه ایم که یکی از آنها نبود دانش فنی کافی است.
      او بیان داشت: باید با توسعه ارتباطات، شبکه سازی، شناسایی و معرفی افراد و شرکت‌های دانش‌بنیان به بسترسازی بپردازیم تا خروجی آن توسعه اقتصادی کشور باشد.
      رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه‌داد: در حوزه اکتشافات به دلیل ریسک بالای کار، شرایط با دو حوزه دیگر یعنی استخراج و فرآوری متفاوت است.
      او گفت: در موضوع ماشین‌آلات معدنی، مباحث قیمتی و استخراج بهینه، در کنار مسائل فنی و ایمنی بسیار مهم است.
      جعفری اضافه کرد: امروز ۱۱ هزار معدن در کشور وجود دارد که تعداد زیادی از آنها معادن کوچک‌مقیاس هستند، اما شاید بتوان با تامین تجهیزات مناسب و متناسب این ذخایر را اقتصادی کرد.
      او اظهارداشت: حسن معادن کوچک، وجود آنها در مناطق محروم است که با راه‌اندازی آنها می‌توان به اشتغالزایی و محرومیت‌زدایی از این مناطق اقدام کرد و این بسترسازی بر عهده ایمیدرو است.
      معاون وزیر صمت تاکید کرد: ایمیدرو به‌دنبال اشتغالزایی، توسعه معادن و استفاده بهینه از ذخایر و نیروی انسانی است که یک راه تحقق این مهم از طریق رویدادهای اینچنینی است.
      او بیان‌داشت: ایمیدرو وظیفه بسترسازی را از طریق تامین مالی و ایجاد ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بر عهده دارد.


      • ۴ چالش اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان بخش معدن و صنایع معدنی

      حسین منصوری مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ( ایمینو) مطرح کرد:
      مشکلات اصلی شرکت های دانش بنیان را می توان در سه گروه تامین مالی، توسعه بازار و توسعه محصول طبقه‌بندی کرد. ایمینو در جهت رفع این معضلات نسبت به معرفی شرکت‌های دانش بنیان به صندوق‌های سرمایه گذاری، شرکت‌های بزرگ معدنی و متخصصان مربوطه زنجیره ارزش خدمات خود را تعریف کرده است.

      او افزود: از میان ۷ هزار و ۶۴ شرکت های دانش بنیان ثبت شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد ۴۴۴ شرکت فعال در بخش معدن و صنایع معدنی شناسایی شده که از این میان تعداد ۱۰۷ شرکت در زنجیره صنعت فولاد، ۴۳ شرکت در زنجیره مس، ۱۱۵ شرکت در حوزه ساخت ماشین آلات و تجهیزات، ۵۴ شرکت در حوزه فرآوری، ۵۳ شرکت در زنجیره اکتشاف و استخراج، ۱۸ شرکت در زنجیره سرب و روی، ۲۴ شرکت در حوزه محیط زیست، ۱۲ شرکت در زمینه استحصال فلزات گران بها و ۱۸ شرکت در سایر زمینه ها مشغول به فعالیت هستند.


      مدیر مرکز نوآوری ایمینو ادامه داد:
      تلاش داریم با برگزاری سلسله رویدادها فرصت ها و چالش های تولید و بازار شرکت‌‌‌های دانش بنیان را شناسایی و معرفی کنیم. رویداد دموماین با همکاری کارگزار وابسته به معاونت علمی و فناوری کشور به همین منظور برگزار شد.

      منصوری با اشاره به اینکه چالش‌های دانش‌بنیان‌ها مانند توسعه بازار، چالش تامین، چالش تحریم و چالش فضای اداری و تیم‌سازی گفت: ایمینو رویداد دموماین را برگزار کرد تا بتواند با توجه به چالش شرکت‌ها کمک به توسعه بازار آن ها کند و با شناسایی دقیق چالش های شرکت های بزرگ معدنی و صنایع مرتبط و هدایت شرکت های دانش بنیان تسهیلگری کند.

      • امضای تفاهمنامه سه جانبه

      در ادامه این رویداد، تفاهمنامه "حمایت از سرمایه گذاری در زنجیره صنعت فولاد کشور با اولویت طرح های دانش بنیان و بومی سازی" امروز به مناسبت هفته دولت، در ایمیدرو امضا شد.
      این سند همکاری بین شرکت ملی فولاد، ایمینو (مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی) و صندوق حمایت از سرمایه گذاری فعالیت های معدنی به امضا رسید.

      محمد آقاجانلو مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران، در این مراسم مطرح کرد: با توجه به ارتقای ارزش افزوده در زنجیره فولاد، جزو اهدافی است که در اجرای این تفاهمنامه پیگیری می کنیم.
      وی همچنین با اشاره به جایگاه شرکت های دانش بنیان در توسعه صنعت فولاد گفت: شرکت های این حوزه برای تحقق اهداف صنعت فولاد نیازمند حمایت هستند که اکنون گامی در این زمینه برداشته شده است.
      آقاجانلو گفت: طبق این تفاهمنامه شرکت ملی فولاد 5هزار میلیارد ریال اعتبار به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی پرداخت می کند تا در اختیار متقاضیان این بخش به ویژه شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.


      • پیش بینی حمایت تا ۲۰ هزار میلیارد ریال

      مدیر عامل شرکت ملی فولاد تاکید کرد: طبق مذاکراتی که با صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی صورت گرفته، پیش بینی می شود رقم پرداختی تا 20هزار میلیارد ریال افزایش یابد.
      به گفته وی،کمیته راهبری و کارگروه مشترکی از نمایندگان تام الاختیار طرفین تشکیل می شود تا با برگزاری جلسات دوره ای ماهانه، نسبت به بررسی طرح های متقاضیان اقدام شود. طبق مفاد این تفاهمنامه، برنامه فوق در مدت سه سال اجرایی می شود که قابل تمدید خواهد بود.



      در ادامه رویداد، نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان ابتکار عرصه فناوری هوشمند، آبتین توسعه بی‌کران، کانی فرآوران بن‌فن، شرکت معدن یاران دانش، شرکت نانو مبنا ایرانیان، شرکت کیمیا صنعت اسپادانا، شرکت مبتکران اشیا هوشمند و شرکت صنعتی تلاشگران سپهر، دستاوردها و اقداماتشان را برای جذب سرمایه معرفی کردند.

      • شرکت ابتکار عرصه فناوری هوشمند

      شرکت‌ دانش‌بنیان ابتکار عرصه فناوری هوشمند، راهکارها و محصولاتی جهت پایش سلامت و مدیریت ماشین‌آلات معادن ارائه می‌دهد، سرمایه مورد نیاز این شرکت ۴۰ میلیارد تومان است.

      • شرکت آبتین توسعه بی‌کران

      شرکت دانش‌بنیان آبتین توسعه بی‌کران، با فروش و نصب سیلوگان و فلش‌گان جریان آب را در چاه‌ها، جریان مواد فله را در سیلوها و هاپرها، جریان ذوب فلـزات را در هیترها و جریان نفت را در چاه‌ها تداوم می‌بخشد. آبتین توسعه بی‌کران ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز دارد.

      • شرکت کانی فرآوران بن‌فن

      شرکت دانش‌بنیان کانی فرآوران بن‌فن، طراح و سازنده ماشین آلات پیشرفته فرآوری معدنی از جمله بالمیل، سلول‌های فلوتاسیون، دیسک فیلتر و… است. این شرکت با توان و ظرفیت طراحی پایه و تفصیلی خطوط تولید، اقدام به طراحی، ساخت و نصب تجهیزات سبک‌ و سنگین در صنایع فرآوری مواد معدنی ازجمله مس، آهن، سرب و روی و خط تولید آهک هیدرات کرده است. این شرکت به ۳۰ میلیارد تومان سرمایه احتیاج دارد.

      • شرکت معدن یاران دانش

      شرکت دانش‌بنیان معدن یاران دانش در زمینه‌ تولید انواع دستگاه‌های انفجار جهت استخراج ماده معدنی و امور عمرانی و نظامی، آموزش آتش‌بازی و روش‌های صرفه‌جویی اقتصادی در عملیات انفجار فعالیت دارد. بالغ بر ۹۸درصد از دستگاه‌های انفجار در ایران ساخت این شرکت است. سرمایه موردنیاز معدن یاران دانش ۱۵ میلیارد تومان است.

      • شرکت نانو مبنا ایرانیان

      شرکت دانش‌بنیان نانو مبنا ایرانیان با طراحی و تولید انواع اسپکتروفتومتر و آنالیزورهای نوری آب و گاز مشکل کم‌آبی، خشکسالی و مسئله‌ دسترسی به آب را حل می‌کند. این شرکت به ۲۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.

      • شرکت کیمیا صنعت اسپادانا

      شرکت دانش‌بنیان کیمیا صنعت اسپادانا، با مشاوره و ارائه خدمات فنی و مهندسی، طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی واحدهای گندله‌سازی با تکنولوژی ایرانی SRK، امکان طراحی و ساخت کلیه تجهیزات مکانیکی پروژه در داخل کشور، بازیافت حرارتی کوره پخت به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیاده‌سازی طرح در محوطه‌های کارگاهی را میسر می‌کند. سرمایه موردنیاز این شرکت 100 میلیارد تومان است.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.