به گزارش شبکه ایمینو، رویداد ارائه نیازهای فناورانه شرکت سنگ آهن مرکزی که به صورت Reverse pitch (چالش معکوس) و با هدف تعامل هر چه بیشتر صنعتگران و پژوهشگران کشور و مشارکت و همکاری شرکتهای دانش بنیان و فناور در راستای رفع نیازهای صنایع برگزار شد و ۱۴ چالش شناسایی شده که در حضور کارشناسان، صاحبنظران و بازیگران عرصه نوآوری مورد بررسی قرار گرفت.
علی یقتین عضو هیئت مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران- بافق در این رویداد گفت: تاسیس مرکز نوآوری سنگ آهن از اقدامات در حال اجراست. همچنین دو روز پیش در رویداد اینوتکس صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر با آستان قدس رضوی نیز منعقد شد.
یقتین افزود: مهمترین مشکل صنایع معدنی تامین آب است که همت شرکتهای دانش بنیان را می طلبد.
کمالی مدیر کارخانه گندله سازی سه چاهون در این ریورس پیچ گفت: راهکار مناسب برای بازیابی ۴۰۰ هزار تن نرمه گندله، بهبود عملکرد گریت پلیت ها و رفع اختلالات در طول فرآیند خشک کنی و پیشگرم، ارائه راهکار برای جایگزینی بنتونیت(یکی از مواد افزودنی گندله سازی) و تولید مواد شیمیایی فلوکالانت که وارداتی است.
کمالی افزود: استخراج عناصر با ارزش از باطله های معدنی از دیگر زمینه های همکاری با شرکت های دانش بنیان است. پرنیانی مدیر فنی کارخانه گندله سازی سه چاهون در ادامه ریورس پیچ پارک فناوری پردیس گفت: تولید روغن و گیریس مصرفی ماشین آلات و تجهیزات که وارداتی است از نیازهای ما در مجموعه معدن است.
جلوگیری از امحای روغن و گیریس های مصرفی، تولید نوار نقاله عریض و ساخت ولو اسلاری در سایز های مختلف و جلوگیری از واردات از دیگر نیازمندیهایی است که شرکت های دانش بنیان میتوانند همکاری کنند.
رجبی رئیس تولید کارخانه گندله سازی سه چاهون آخرین سخنرانی بود که چالش های پایش ابعاد گندله با استفاده از پردازش تصویر، تولید آجرهای نسوز کوره، دوربین پایش وضعیت کوره و ساخت دستگاه بریکر را مطرح کرد.