X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
      منبع خبر : ایرنا
    • افزایش ۳هزار میلیارد تومانی سرمایه صندوق نوآوری درصورت تایید قانون جهش تولید دانش بنیان

      عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت تایید طرح جهش تولید دانش بنیان از سوی شورای نگهبان سه هزار میلیارد تومان به سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی برای ارایه حمایت از دانش بنیان ها افزوده می‌شود.
      افزایش ۳هزار میلیارد تومانی سرمایه صندوق نوآوری درصورت تایید قانون جهش تولید دانش بنیان

      به گزارش ایمینو، مهدی اسماعیلی عصر پنجشنبه در مراسم رونمایی محتوایی ماهواره کوثر اولین ماهواره بخش خصوصی و در گردهمایی روز ملی فضایی که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: طرح جهش تولید دانش بنیان که در مجلس تصویب دارای ۲۰ بند است که در صورت تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون خواهد شد.

      وی خاطرنشان کرد: بر اساس بندهای این طرح ۳ هزار میلیارد تومان به سرمایه صندوق نوآوری اضافه می شود و مجلس و دولت موظف به تزریق این اعتبارات به صندوق نوآوری هستند.

      رییس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: یکی از دغدغه‌های شرکت های دانش بنیان حضور در مناقصات است و در صورتی که مؤسسات دانش‌بنیان محصولی را برای اولین بار در کشور تولید کنند، اجازه ترک تشریفات مناقصه در این طرح اعطا می شود.

      اسماعیلی با بیان اینکه یکی دیگر از بندهای این طرح الزام صندوق نوآوری و شکوفایی به کمک بلاعوض به دانش بنیان ها است، یادآور شد: بر اساس این طرح در صورتی که شرکت های دانش بنیان با دستگاه‌های اجرایی تعهد کاری داشته باشند، ولی قادر به اجرای تعهدات مالی به‌موقع نباشند، سازمان برنامه و بودجه ملزم است از محل منابع مالی آن دستگاه اعتبارات آن شرکت را تامین کند.

      وی اظهارداشت: بر اساس طرح جهش دانش‌بنیان، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان با دستگاه‌های اجرایی تعهد کاری داشته باشند، ولی دستگاه‌ها قادر به اجرای تعهدات مالی به‌موقع نباشند، سازمان برنامه و بودجه ملزم است از محل منابع مالی آن دستگاه اعتبارات آن شرکت را تامین کند.

      این نماینده مجلس ابراز امیدواری کرد این قانون تنها گفتار درمانی نباشد و همه مسوولان در انجام آن و تحقق اقتصاد دانش بنیان اقدام کنند.

      به گزارش ماهواره کوثر اولین ماهواره بخش خصوصی بعد از ۲ سال به همت کنسرسیومی از هشت شرکت دانش بنیان و خصوصی در شرکت دانش بنیان امید فضا به مرحله تست وتجمیع رسید و امروز به صورت محتوایی رونمایی شد.

      بنابر اعلام فناوران این ماهواره، کمتر از یک سال آینده نظار گر موفقیت آمیز ماهواره کوثر به فضا خواهیم بود، و تا سال ۱۴۰۴ ایران به فناوری تصویربرداری در مدار ۵۰۰ کیلومتری سطح زمین و عملیات تصویر برداری کشاورزی دست می یابد.برای طراحی و ساخت این ماهواره ابتدا مدل سازی و مدل پیش پروازی صورت می گیرد، همچنین تحلیل های حرارتی برای بررسی عملکردی زیر سیستم ها و نیز تحلیل های استحکامی انجام می شود.

      تست های محیطی و عملکردی برای ماهواره باید صروت گیرد که بعد از ساخت و تجمیع قطعات و تست عملکرد و دسترسی ها در نهایت این تجمیع منجر به تست عملکردی ماهاره می شود.

      به گفته طراحان ماهواره کوثر وجه تمایز این ماهواره با سایر ماهواره ها محموله تصویربرداری آن است، محموله تصویربرداری و شرایط پاوری ماهواره این اجازه را می دهد که در نوار ۱۰۰ کیلومتر را تصویربرداری کنیم.

      ماهواره کوثر از ۳ لینک مخابراتی شامل لینک تله کامند، لینک تله متری برای زیر ساخت ها و لینک تصویر است، مجموعه این ۳ لینک مجموعه مخابرات ماهاره کوثر را تشکیل می دهد.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.