X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
    • سومین جشنواره اینوماین به کار خود پایان داد

      ارائه و داوری ۶۹ ایده ارزش آفرین معدنی

      مراسم اختتامیه سومین جشنواره‌ ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی ایران با حضور مدیران ارشد و کارشناسان ایمیدرو، مدیر و دست‌اندرکاران موسسه پژوهشی یونیدرو در سالن علامه‌امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
       ارائه و داوری ۶۹ ایده ارزش آفرین معدنی

      غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران ( ایمیدرو) مطرح کرد: در سومین جشنواره اینوماین اهدافی همچون افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی و ارائه توانمندی و بهره‌مندی از ظرفیت آن‌ها، ترغیب فناوران و نوآوران دانشگاه و صنعت به ایده‌پردازی، جستجو و تجمیع نیازهای فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی، ارائه راهکارهای نوآورانه، ترغیب به نهادسازی در تامین منابع مالی ایده‌های این بخش و نیز بهره‌گیری از ظرفیت‌های حمایتی موجود در دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همگرایی با آنها دنبال شده است.

      او ادامه داد: در زمینه نوآوری و فناوری همکاری خوبی با دانشگاه در زمینه صنعت ۴.۰ داشته‌ایم و معتقدیم نباید از جریان انقلاب صنعتی چهارم عقب بمانیم.

      ملاطاهری افزود: در زمینه هوشمندسازی معادن، استخراج عمیق از زمین و احصای نیازهای فناورانه شرکت‌های معدنی و صنعتی پژوهش‌های گسترده‌ای داشته‌ایم که امیدواریم نتایج این پژوهش‌ها کاربردی بوده باشد و مورد استفاده قرار گیرد.

      ضرورت آشنایی شرکت‌های معدنی با شبکه فن بازار ملی

      در ادامه صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس مطرح کرد: اگر زیرساخت‌های قانونی در راستای استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان فراهم شود، اکوسیستم نوآوری توسعه می‌یابد.

      او به فعالیت ۱۰ ساله شبکه فن بازار ملی در استان‌ها اشاره کرد و گفت: این شبکه در راستای ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شده و امیدوارم شرکت‌ها از خدمات این شبکه بهره‌مند شوند.

      صفاری‌نیا گفت: اگر هر نیازی از صنایع معدنی کشور مطرح شود، پارک فناوری پردیس می‌تواند این نیاز فناورانه را پوشش دهد. پارک پردیس بستری فراهم کرده تا VC هایی که حاضر هستند از ایده‌های جذاب حمایت کنند دور هم جمع شوند.

      او افزود: با توجه به اینکه اقتصاد ما دولتی بوده، انتظار می‌رود در مقطع کنونی سهم اقتصاد دانش‌بنیان افزایش یابد و زمان آن رسیده که از خدمات و محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر از گذشته استفاده شود‌.

      ارائه و داوری ۶۹ ایده ارزش آفرین معدنی

      در ادامه این مراسم امید اصغری مدیر موسسه پژوهشی یونیدرو با ارائه گزارشی جامع از برگزاری سومین جشنواره اینوماین مطرح کرد: ۱۶۰ ایده جدید معدنی در سومین جشنواره جذب شد و ۶۹ ایده در ۵ بخش طی سه روز ارائه و داوری شد.

      او افزود: در سومین جشنواره اینوماین ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان معدنی شناسایی شد و ۵۵۰۰ شرکت دانش‌‌بنیان دارای ظرفیت بین رشته‌ای را شناسایی کردیم. در بخش‌های شکوفایی، رشد، جوانه و پیوند ایده‌ها بررسی و ارائه شد.
      پس از ارائه‌ها ۶۳ جلسه B2B برگزار شد و ماحصل آنها ۴۹ تفاهم‌نامه همکاری شد.

      اصغری خاطرنشان کرد: تلاش ما این بوده که از ظرفیت نخبگان در اکوسیستم نوآوری حفاظت کرد تا در صنایع مختلف این دانش‌های نوین بکارگرفته شود. مسابقه تحلیل ایده یکی از برنامه‌هایی بود که در سومین جشنواره مورد استقبال قرار گرفت.
      در این مسابقه‌ها هزار نفر یا تیم‌ فعال در برنامه‌نویسی شناسایی کردیم و فعالان این عرصه با این برنامه ارتباط گرفتند.

      او افزود: امیدواریم نقش مشارکت دانشگاه‌های مختلف هر ساله در این جشنواره پررنگ‌تر شود و با جذب ایده‌های جدید و استارتاپ‌ها از مهاجرت نخبگان از کشور جلوگیری شود.

      نیاز جدی اکتشافات‌معدنی به نوآوری‌ و فناوری‌های بروز

      تقی نبئی رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ادامه این اختتامیه با اشاره به ظرفیت‌های معدنی کشور، اظهار کرد: چالش تاسف بر انگیز بخش معدن است که با توجه به حجم و گستره فعالیت های معدنی که داریم، ذخایر معدنی کشف شده ما رو به اتمام است.

      او افزود: اگر طرح‌های اکتشافی جدید نداشته باشیم و مساعدت دستگاه‌هایی مثل محیط زیست و منابع طبیعی در کنار آن نباشد، و صدور مجوزهای اکتشافی به آن نسبتی که نیاز کشور است ‌انجام نشود، در آینده بخش صنعت، صنایع و معادن و زنجیره گسترده‌ای از صنایع زیر مجموعه دچار مشکل خواهد شد.

      در پایان اختتامیه با حضور پروفسور اسپهبد پدر علم زمین شناسی ایران از برگزیدگان مسابقه تکنسین برتر ماشین‌آلات سنگین قدردانی شد.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.