X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
      منبع خبر : خبرگزاری علم و فناوری
    • برای نخستین بار در کشور؛

      طرح بازیافت آب از باطله های تر توسط متخصصین داخلی طراحی و اجرا شد

      ابوذر حلوایی پور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر گفت: شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در راستای اجرای طرح بازبافت آب ، دو طرح احداث تیکنر HRT و احداث واحد فیلتراسیون باطله با تکنولوژی فیلترپرس را در دستور کار خود قرار داده است که در مجموع آبگیری بیش از ۱۴۰۰ تن باطله تر در ساعت توسط این دو طرح انجام خواهد گرفت.
      طرح بازیافت آب از باطله های تر توسط متخصصین داخلی طراحی و اجرا شد

      به گزارش شبکه ایمینو، ابوذر حلوایی پور اظهار کرد: یکی از طرح های توسعه ایی در این مجتمع معدنی طرح بازیافت اب است که سال ها به دنبال اجرای ان هستیم ضمن اینکه در ابندای این طرح از فاضلاب شهری استفاده شد که بعد از بازیافت به چرخه تولید وارد شد و این واحد معدنی اجرای طرح فاضلاب شهری را در سایه مسئولیت های اجتماعی محول شده به وی را متقبل شد که در کنار ان استفاده از آب بازیافتی هم برای این واحد تولیدی مورد توجه قرار گرفت.

      وی افزود: کارخانه‌های فرآوری سنگ آهن از جمله مصرف کننده های اصلی آب در مجتمع هستند که در حال حاضر مقدار قابل توجهی آب در جریان باطله تر که بعد از خردایش در این کارخانه ها وجود دارد لذا با توجه به پیشرفت امروزه تکنولوژی، قابلیت بازیابی و بازچرخانی ابن اب از باطله های تر ممکن شده است.

      مدیر روابط عمومی و امور بین الملل مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر عنوان کرد: شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر دو طرح احداث تیکنر HRT و احداث واحد فیلتراسیون باطله با تکنولوژی فیلترپرس را در دستور کار خود قرار داده است که در مجموع آبگیری بیش از 1400 تن باطله تر در ساعت توسط این دو طرح انجام خواهد گرفت.

      وی ادامه داد: در این راستا، انتقال جریان های باطله تر کارخانه های فرآوری با ظرفیت حدود 1000 متر مکعب بر ساعت و با درصد جامد 40-50% ضروری خواهد بود به همین منظور پروژه احداث ایستگاه پمپاژ و خطوط انتقال باطله به ناحیه فیلتراسیون در دست اجرا است.

      حلوایی پور افزود: در راستای اجرای این طرح با احداث تاسیسات بازگشت آب در حدود 525 مترمکعب بر ساعت آب بازیابی شده، جهت استفاده مجدد در کارخانه های فرآوری ، ازناحیه آبگیری به مجتمع باز خواهند گشت لذا این پروژه از حیث مشخصات و ظرفیت بسیار با اهمیت بوده و برای نخستین بار در کشور توسط متخصصین داخلی طراحی و اجرا شده است.

      وی به مزایای اجرای طرح بازبافت آب از زباله های باطله اشاره کرد و گفت : بازیابی حداکثری آب، عدم نیاز به احداث سد باطله (با توجه به مخاطرات بسیار بالای آن)، کاهش قابل توجه محدوده انباشت باطله، حداقل نشت آب به پیت معدن و عدم ناپایداری شیب دیواره معدن و به حداقل رساندن اثرات تخریبی زیست محیطی مانند آلودگی آب های زیرزمینی و از بین رفتن پوشش گیاهی اشاره کرد.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.