پوریا قدیر در گفت و گو با شبکه ایمینو بیان کرد: مجموعه شتابدهنده گذر در حال حاضر با پرورش استارتاپهایی در حوزه های مختلفی چون، گردشگری، عمران و صنعت ساختمان در جزیره کیش مشغول فعالیت است.
او افزود: مجموعه شتابدهنده گذر از مردادماه سال ۹۹ فعالیت خودش را در دانشگاه علم و صنعت ایران و همچنین دفتری که خارج از فضای دانشگاه داشت، شروع کرد و حوزههایی هم که بهعنوان حوزه تخصصی برای فعالیت خود انتخاب کرد، حوزه عمران، انرژی و محیط زیست بود.
قدیر ادامه داد: بعد از حدود ۵ تا ۶ ماه فعالیت، با توجه به اینکه اتفاقات خوبی در جزیره کیش از لحاظ شکلگیری اکوسیستم استارتاپی بهوجود آمد، هیاتمدیره مجموعه تصمیم گرفت که وارد اکوسیستم جزیرهی کیش شود و با راهاندازی یک دفتری داخل جزیره توانستیم فضای گردشگری و استارتهای مرتبط با حوزهی گردشگری را هم به مجموعهی خودمان اضافه کنیم.
او با توضیح اینکه چه استارتاپهایی داخل مجموعه در حال شکل گیری است، عنوان کرد: در حال حاضر چند استارتاپ خوب در حوزه های مختلفی چون عمران، گردشگری، صنعت ساختمان داریم که این استارتاپها عبارتند از استارتاپ ماهی جزیره که در حوزه فروش آنلاین محصولات دریایی تازه مشغول به فعالیت است. استارتاپ جزیره ۳۶۰ در حوزه ایجاد پلتفرم آنلاین اطلاعرسانی جزایر حوزه خلیج فارس، استارتاپ پِردِیتور در حوزه ایجاد بستر آنلاین بازی، تاسیس آکادمی ورزش الکترونیک و استارتاپ رِنتیفا در حوزه ایجاد پلتفرم آنلاین وسایل نقلیه مثل خودرو، کشتیهای تفریحی و حالا سایر وسایل نقلیه است.
مدیر اجرایی شتابدهنده گذر در ادامه افزود: در حوزه مصالح و تکنولوژیهای نوینی که در صنعت ساختمان بهنوعی شتابدهنده گذر ورود کرده میتوانم به طرح تولید پلیمر جوانساز آسفالت، طرح تبدیل پسماند به انرژی با استفاده از تکنولوژی پلاسما، ساخت و طراحی پرینترهای سهبُعدی هوشمند ساختمان، طراحی و ساخت مزارع عمودی هوشمند و همچنین بهرهمندی از پسماندهای صنعتی برای تولید مواد با ارزش افزودهی بالا برای بهکارگیری در بلوکهای ساختمانی و همچنین مصالح ساختمانی اشاره کنم.
پوریا قدیر در تشریح خدمات این مجموعه بیان کرد: شتابدهنده گذر خدماتی را ازجمله تزریق سرمایه اولیه، تامین فضای کار و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی، آموزش منتورینگ، تیمسازی، مشاورهی کسبوکار و همچنین توسعهی شبکهی بازار را میتواند به اعضای اکوسیستم استارتاپی ارائه دهد و هدف ما هم این است که بتوانیم با شکلگیری یک فضای پویا در این حوزهها، این صنایع را به سمتی ببریم که تکنولوژیها و زیرساختهای لازم برای شکلگیری استارتاپهای نوین بتواند ایجاد شود.