X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
    • در راستای سهولت‌بخشی مدیریت معادن کشور صورت گرفت

      همفکری استارتاپ‌های ایمینو با گروه کاپراستار

      نشست همفکری استارتاپ های مستقر در ایمینو با یکی از مدیران گروه معدنی و بازرگانی کاپرستار برگزار شد.
      همفکری استارتاپ‌های ایمینو با گروه معدنی و بازرگانی کاپراستار

      به گزارش ایمینو، این نشست در راستای توسعه همکاری استارتاپ های ایمینو با گروه معدنی بازرگانی کاپراستار برگزار شد و درخصوص روشهای نوآورانه و بروز علمی جهان در حوزه اکتشاف ، استخراج و بهینه سازی فرآیند فرآوری کانسنگهای مس بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

      در این نشست حسینی معاونت معادن مس گروه کاپراستار ضمن معرفی شرکتهای تخصصی زیر مجموعه این گروه، به سابقه درخشان بازرگانی داخلی چهار شرکت گیتی فراز اطلس، طیف پردازان رهام، فرداد تجارت پتروفولاد و پیشگامان توسعه بازرگانی ماهان در ایجاد ارزش افزوده محصولات معدنی سنگ آهن از مرحله استخراج تا کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی و در نهایت تولید شمش فولاد با بهره گیری از ظرفیتهای خوب و توانمندی داخلی در سالهای اخیر اشاره کرد و ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری از صادرات آنها در شرایط تحریم سالهای اخیر را از افتخارات ارزشمند خانواده بزرگ کاپراستار برشمرد.

      وی در ادامه، به اولویت فرآوری و تولید محصول نهایی در استراتژی گروه معدنی کاپراستار در حوزه کانسنگهای آهن، سرب و روی و مس اشاره و به اهمیت همکاری با مجموعه های دانشگاهی و دانش محور از جمله شتابدهنده های حوزه معدن مانند ایمینو تاکید کرد.

      حسینی ظرفیت علمی دانشگاههای کشور در تهران و مناطق مستعد معدنی مانند خراسان جنوبی که نقطه تمرکز ویژه گروه معدنی مس کاپراستار است را استراژیک دانست و انگیزه مجموعه را در جذب و تعامل حداکثری از ظرفیتهای علمی معدنی کشور را در تمام شریانهای مدیریتی و اجرایی فعلی کاپراستار اعلام کرد.

      در طی این نشست، بنیانگذاران استارتاپ‌های هیپینو دستاوردهای تخصصی و علمی خود را در مراحل طراحی و بهینه سازی سازه های هیپ لیچینگ در مانیتورینگ و شناسایی pooling های مسدود شده داخل سازه تشریح کردند و به تجربه موفق افزایش بهره وری در تولید PLC در کارخانه لیچینگ میدوک پرداختند. سروش مقصودی سرپرست برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی استارتاپ هیپینو با اشاره به اهمیت نظارت مستمر بهره وری در سازه‌های هیپ لیچینگ، از انگیزه گروه کاپراستار به فرایند دانش محور و تخصصی با آن مجموعه استقبال کرد و امادگی تیم را در ارایه خدمات در بخشهای اکتشاف و استخراج و فرآوری اعلام نمود.

      در ادامه این نشست بهروز قبادی پور، بنیانگذار استارت آپ مسیر به تشریح افزونه قدرتمند Civil 3D که با تکیه بر دانش روز هوش مصنوعی تولید و در پروژه های مختلف کلان کشور تست و ارزیابی شده است پرداخت. این نرم‌افزار با طراحی بهینه مسیر و محاسبات دقیق توانسته است طول مسیر و عملیات خاکی را در پروژه‌ های راهسازی و معدنی کاهش داده و هزینه‌های احداث را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.


      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.