X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۱۶
    • خداداد غریب‌پور در گفت‌وگو با شبکه ایمینو مطرح کرد:

      بخش معدن برای ارتقای توان تولید باید به "ایمینو" متصل شود

      رئیس پیشین ایمیدرو با بیان اینکه بنگاه‌‌های معدنی باید ریسک پذیر باشند و از ایده‌های نو حمایت کنند، مطرح کرد: شرکت‌ها و معادن بزرگ می‌توانند با حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری توسعه تولید را محقق کنند.
      بخش معدن برای ارتقای توان تولید باید به  "ایمینو" متصل شود

      به گزارش شبکه ایمینو، خداداد غریب‌ پور مطرح کرد: مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران خروجی جشنواره اینوماین بود. ما در اینوماین 2 به این ننتیجه رسیدیم که شرکت های استارتاپی در حوزه معدن و صنایع معدنی باید هدفمند به سمت اقتصاد دانش بنیان در حرکت کنند.

      او افزود: فکر کردیم که این شرکت‌ها اول باید در بخش حاکمیت تقویت شوند و بعد از رشد انشاء‌الله ونچر خودشان را در بنگاه‌های بزرگ پیدا کنند. این مرکز تشکیل شد و ایمینو افتتاح شد و یکی از همکاران خوب آقای حسین منصوری ریاست مرکز را عهده دار شدند و ماموریت اتصال استارتاپ‌ها با معادن و صنایع معدنی را عهده‌دار شدند.

      مدیرعامل شرکت گروه مالی سپهر صادرات ادامه داد: خوشختانه اقدام اولیه‌ ایمینو خوب بود. استارتاپ های بسیاری در حوزه معدن و صنایع معدنی داشتیم اما به گونه‌ای در این بخش دچار یک رهاشدگی بودیم. با به وجود آوردن چنین مرکز نوآوری، زمانی که ایمیدرو وارد حوزه استارتاپ‌ها شود با وجود ایمینو و اینوماین دیگر فعالیت این استارتاپ‌ها با شرکت‌های بزرگ از یک هاب ورودی برخوردار می‌شود.

      او درباره نقش بنگاه‌های معدنی در حمایت از استارتاپ‌ها مطرح کرد: بنگاه‌ها باید ریسک پذیر باشند و باید از ایده‌های نو حمایت کنند و حتما باید کنار این شرکت ها، جوانان نخبه قرار بگیرند. در دولت این اتفاق افتاده؛ به نظرم به نفع توسعه بخش معدن است که بنگاه های بزرگ از این جریان استقبال کنند، استارتاپ‌ها را بپذیرند و به بالندگی آنها کمک کنند.

      رئیس پیشین ایمیدرو در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه حضور ایمینو در نمایشگاه ایران کانمین ۹۹ باعث می‌شود که ارتباط بین صنایع، شرکت‌های معدنی و نوآوری تقویت شود، گفت: اصلا هدف برگزاری این نمایشگاه‌ها برای همین است؛ برای اینکه ارتباطات تسهیل شود و آشنایی بین فعالان بخش در حوزه تکنولوژی، استخراج، اکتشاف، فرآوری، دانش و علوم و فنون مهندسی صورت گیرد و این حضور بسیار لازم است.

      غریب‌پور در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت باطله‌ها، هوش مصنوعی، استفاده از پهپادها، گجت‌ها و اینترنت اشیا جزو اولویت های ماست. چرا که ذخایر معدنی بزرگی داریم و باید بر روی اینها کار کرد و این مواد معدنی را به چرخه تولید آورد. این شرکت های دانش بنیان در حوزه HSE، مسائل ایمنی و پسماند، محیط زیست، حوزه اکتشاف و بالا بردن کیفیت استخراج به خصوص استخراج و اکتشاف در عمق فوق‌العاده می‌توانند موثر باشند و ورود شرکت های دانش بنیان تحقق آن را سهولت می‌بخشد.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.