به گزارش ایمینو، در این نشست که اغلب نمایندگان بنگاههای بزرگ صنایع معدنی کشور و شرکت ها و موسسات دانش بنیان داشتند، ماموریت ، اهداف و برنامه های مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران تشریح شد و هر یک از شرکتهای دانشبنیان به تشریح توانمندیهای خود در عرصه صنعت پرداختند.
در ابتدای این نشست مجازی که نماینده شرکتهای فولادمبارکه، فولاد خوزستان، مجتمع سنگان، آلومینای ایران و ... حضور داشتند، اکبر امینی معاون پشتیبانی پارک فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی به اهداف این مجموعه پرداخت و مطرح کرد: در حال حاضر ۲۶۴ شرکت دانشبنیان عضو هستند که در بخشهای مختلف صنعتی فعالیت دارند.
او افزود: همچنین در مراکز رشد شهرستان های تربت حیدریه، نیشابور و گناباد شرکت دانش بنیان حضور دارند و امیدواریم از این ظرفیتها و توانمندیها استفاده شود و در بخش معدن شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
در ادامه حسین منصوری رئیس مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران( ایمینو) با اشاره به اینکه در ایران ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان و در حدود ۷ تا ۸ هزار استارتاپ فعالیت دارند، مطرح کرد: افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی، افزایش استفاده از توانمندی های شرکت های دانش بنیان و بهره مندی از ظرفیت آنها در بخش معدن و صنایع معدنی، ترغیب به نهادسازی در تامین مالی ایده های معدن و صنایع معدنی، افزایش استفاده از ظرفیتهای حمایتی موجود در دستگاههای اجرایی مرتبط، کاهش بروکراسی و تسهیل گری به اعضای زیست بوم کسب و کارهای نوپا در بخش معدن و صنایع معدنی را میتوان از اهداف ایمینو برشمرد.
او ادامه داد: مبانی و فناوری های نوین معدنی در زمینههای اکتشاف، استخراج و فرآوری، مدیریت بازاریابی و فروش، مدیریت باطله و پسماند معادن و صنایع معدنی و کاربردهای نوین مواد معدنی و ساخت محصولات نوین و مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی نقاط مورد هدف ایمینو برای سرمایهگذاری هستند.
رئیس ایمینو با تشریح خدمات و امکانات مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران بیان کرد: در راستای دستیابی به اهداف تعیین شده و با مطالعه و بررسی نمونه های موفق جهانی، قصد داریم با ارائه خدمات و امکاناتی که در اختیار تیم ها در مرکز نوآوری ایمینو قرار خواهد گرفت و حمایت نقدی و غیر نقدی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان، بهره مندی از خدمات نقدی و غیرنقدی به مدت ۶ تا ۱۸ ماه، به اشتراک گذاری شبکه ارتباطی ایمیدرو، ارائه خدمات مشاوره ای این استارتاپها را در نهایت به سرمایهگذاران معرفی کنیم.
او همچنین با اشاره به مدلهای تامین مالی دانشبنیانها در ایمینو عنوان کرد: بنا بر بررسیهای انجام شده مقدمات ایجاد کنسرسیومی متشکل از شرکتهای دانشبنیان را فراهم آوردیم تا با همافزایی و سرمایهگذاری مشترک ایدههای فناورانه جذب و برای صنایع کشور کارآمد شود.
به گزارش ایمینو، در این نشست مشترک مجازی زمینههای همکاری مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران با پارک علم و فناوری خراسان بررسی شد و شرکتهای دانش بنیان توانمندی خود را اعلام کردند.