به گزارش ایمینو، با وجود مشکلات عدیدهای که شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد جهان به وجود آورده اما در برخی از زمینهها نیز شاهد رشد و شکوفایی بودیم. به عبارتی در این شرایط بحرانی، کارآفرینان و فعالان اقتصادی توانستند این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند و با شناخت درست شرایط و نیازهای جدید بازار، فرصت رشد اقتصادی را فراهم کنند. بنابراین کارآفرینی در شرایط کرونا چشمانداز تاریکی ندارد.
عضو هیات رییسه کانونهای کارآفرینی کشور درباره اهمیت کارآفرینی در شرایط کرونا گفت: کارآفرینی همراه با نوآوری است و برخی در ایران آن را با کسب و کار نیز برابر میدانند.
«احمد هرمز» افزود: با توجه به اینکه کارآفرینان همواره در همه مسائل پیشرو هستند، زمانی که عارضهای پیش میآید با نوآوری به سمت حل آن پیش میروند و آن را به فرصت تبدیل میکنند و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی تاکید کرد: ما باید از کارآفرینان پیشرو و دانش بنیانها بخواهیم با نوآوری وارد میدان شوند و به کمک کشور بیایند.
عضو هیات رییسه کانونهای کارآفرینی گفت: تحولات بازار کار موجب شده برخی از کسب و کارهای سنتی از بین برود و این کارآفرینان پیشرو هستند که با حرکت جدید میتوانند از این فرصت استفاده کنند و این میتواند شامل نوآوری در کالایی باشد یا میتواند عارضه وارده را ترمیم کند.
وی با بیان اینکه در بحث کارآفرینی خلا زیاد داریم، گفت: کارآفرینی و اهمیت آن در کشور مغفول مانده است و در حالیکه باید دولتمردان و اقشار مختلف با کارآفرینی و ضرورت آن در جامعه آشنا شوند و کارآفرینان نیز قاعدتا باید نسبت به افراد عادی جامعه یک قدم جلوتر باشند.
هرمز تاکید کرد: کارآفرینان کشور در مسایل مالی چشم امید به بانکها دارند در حالی که بانکها منابع مالی لازم را در اختیار ندارند در نتیجه افراد سراغ تولیدات سنتی و پیش پا افتاده میروند که ارزش افزوده بالایی ندارند.
این فعال عرصه کارآفرینی درباره کارآفرینی در شرایط کرونایی، گفت: با شیوع این بیماری شاهد نوآوری در بخشهای مختلف بودیم برای نمونه در بحث دورکاری و برگزاری وبینارها تحولات قابل توجهی را شاهد بودیم و بسیاری از مشکلات برطرف شده است.
وی افزود: بعد از شیوع کرونا با کارآفرینان شاخص، جلسات متعددی داشتیم و خواستیم که در بستر آی تی و فناوریهای پیچیده با تمام صنایع وارد مذاکره شوند و حتی در بحث دانش فنی به آنها کمک کنند.
هرمز افزود: مکاتباتی نیز با دستگاهها و استاندارها انجام دادیم و عارضهها و مشکلات شناسایی شده را اعلام کردیم و مشاورههایی برای بهبود این شرایط ارائه دادیم که با اجرای آنها میتوان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.