X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
      منبع خبر : بنیاد ملی نخبگان
    • پذیرش اولیه تپسی در بازار بورس؛ ستاری: استارتاپ‌ها به دوره اوج خود رسیده‌اند

      معاون علمی و فناوری رییس جمهوری پذیرش اولیه سامانه هوشمند درخواست خودروی تپسی در بازار بورس را زمینه‌ساز حضور استارتاپ‌ها در بدنه اصلی اقتصاد کشور دانست.
      پذیرش اولیه تپسی در بازار بورس؛ ستاری: استارتاپ‌ها به دوره اوج خود رسیده‌اند

      به گزارش ایمینو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اعلام پذیرش اولیه شرکت تپسی در بازار بورس، گفت: این موضوع یک اتفاق خوش یمن و مبارک برای زیست‌بوم فناوری و نوآوری است. اینکه یکی از شرکت‌های استارتاپی به بازار بورس رسیده و بدنه اصلی اقتصاد حضور آن را پذیرفته است.

      به گفته ستاری، ورود یک شرکت به بازار بورس را اوج پختگی و بلوغ آن مجموعه می‌دانند. این اتفاق یعنی پذیرش این شرکت در اقتصاد رسمی کشور. موضوعی که نشان از توانمندی دانشی و تخصصی جوانان کشورمان که به عرصه فعالیت‌های اقتصادی کشور وارد شده‌اند، دارد.

      به رسمیت شناختن صنعت دانش بنیان

      رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه بیان کرد: صنعت دانش‌بنیان و استارتاپی یک صنعت نوظهور در کشور است و ورود یکی از اعضای آن در بازار بورس به معنای به رسمیت شناخته شدن این مجموعه در اقتصاد کشور است.

      معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: اگر به ترکیب شرکت‌های بزرگ دنیا تا 20 سال پیش نگاهی بیندازیم متوجه خواهیم شد که در گذشته 10 شرکت بزرگ دنیا را شرکت‌هایی تشکیل می‌دادند که بر مبنای دارایی‌های ثابت و مشهود بنا شده و رشد کرده بودند اما امروز اینطور نیست. امروز از 10 شرکت بزرگ دنیا، تقریبا نیمی را شرکت‌هایی تشکیل می‌دهند که در حوزه اینترنت، فناوری و دانش فعالیت می‌کنند.

      ستاری افزود: در ایران هم چند سالی است که باب ورود شرکت‌های مبتنی بر ساختارهای اینترنتی و فناورانه به اقتصاد کشور باز شده است و این شرکت‌ها ظرف مدت کوتاهی با اثبات توانمندی‌های خود و با اتکا به نیروی انسانی ماهر و متخصص توانستند جایگاه اصلی خود را در اقتصاد کشور باز کنند و کنار شرکت‌های بزرگ بایستند.

      رییس ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین بیان کرد: ورود تپسی به بازار بورس قدم اول است. یعنی با این اتفاق، مسیر برای حضور دانش‌بنیان‌ها به این بازار سودده تسهیل و از این پس خود مردم سرمایه‌داران این شرکت‌های مبتنی بر دانش و نیروی انسانی می‌شوند.

      عائدی سود برای مردم و جامعه

      به گفته وی، این موضوع هم به تامین مالی خود شرکت کمک می‌کند و هم سود آن عائد جامعه و مردم می‌شود.

      ستاری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: این کار به رشد و توسعه آتی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌انجامد و سرعت پیشرفت آنها را بیشتر می‌کند. این اتفاق را باید به فال نیک گرفت.

      رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: امروز اهمیت توسعه صنایع مبتنی بر اینترنت برای همه روشن است. حمایت از این شرکت‌ها یک ضرورت ملی است. ما معتقدیم که ریل‌گذاری در مسیر حرکت استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع نرم و خلاق باید به یک وظیفه عمومی بدل شود.

      معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین تاکید کرد: با ورود این شرکت‌ها به بازار بورس، دیگر خود مردم سرمایه‌گذاران این نوع شرکت‌ها می‌شوند و برای رشد و توسعه‌ آنها تلاش می‌کنند.

      ستاری پذیرش اولیه شرکت تپسی در بازار بورس را خبری خوش برای شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع نرم و خلاق دانست و گفت: امیدواریم این اتفاق، شروع ورود شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های توانمند دیگر به این بازار سرمایه باشد. تا با این کار شاهد حضور و اثرگذاری سرمایه‌های دانشی فرزندان کشور در جامعه باشیم. شاید این موضوع مردم را از بازارهای متلاطم طلا و مسکن بیرون بکشد.

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.